Applicaties

Uw eigen applicaties, online!

Snel, betrouwbaar en veilig

U maakt gebruik van eigen specifieke applicaties voor de boekhouding, planning of andersoortige  maatwerk applicaties? Direct ICT zorgt dat de applicaties online beschikbaar zijn zodat u er op elk gewenst moment, veilig en betrouwbaar gebruik van kan maken. Ongeacht of het een interne applicatie is of een webbased applicatie.

CRM pakketten, interne bedrijfsapplicaties, klanten- en dealerportals, u noemt het maar, wij hosten het. Probleemloos. Zowel Linux als Microsoft Windows. Wij hosten uw applicatie(s) op een ‘applicatie server’. U hebt slechts een link nodig om de betreffende applicatie te openen. Onafhankelijk van het besturingssysteem. De oplossing werkt perfect in online werkomgevingen of andere Cloud diensten.

Direct ICT onderhoudt het netwerk, de hardware en het OS en verzorgt het 24/7 beheer van applicatie- en database software. Onze afspraken over onderhoud, beschikbaarheid en garanties zijn helder, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw server(s). U kunt zich volledig richten op uw business. Een veilig gevoel.

Applicatieservers van Direct ICT:
Snel – 24/7 support – monitoring – veiligheid – backup – betrouwbaar – professionele servicedesk
Meer weten? Wij adviseren u graag welke oplossing het beste past bij uw organisatie.

Meer weten over onze automatisering
neem contact op of bel met 0546 - 64 11 44