Hosted Exchange

Hosted Exchange

E-mail: de motor van communicatie binnen uw bedrijf of organisatie.

U bent in het buitenland voor een belangrijke vergadering en wilt graag u email inzien of even die afspraak verzetten. Geen probleem met de Hosted Exchange oplossing van Direct ICT. Veilig en betrouwbaar.

E-mailen vanaf een willekeurige plek op de wereld of uw agenda beheren terwijl u niet op de zaak bent? Met Hosted Exchange haalt u een betrouwbaar en flexibel systeem in huis zonder dat u zelf in het bezit hoeft te zijn van een Exchange server. Op het platform van Direct ICT kunt u maandelijks één of meerdere Hosted Exchange accounts afnemen, terwijl u niet gebonden bent aan een vaste locatie. Met deze gesynchroniseerde oplossing kunt u altijd vertrouwen op goede bereikbaarheid vanuit ons datacenter en heeft u toegang op elk apparaat met dezelfde gegevens.

E-mail, Agenda en Contactpersonen

Wij brengen niet alleen uw e-mail onder in de Hosted Exchange oplossing maar ook uw agenda en contactpersonen. Zo hebt u één centraal punt waar deze zaken staan opgeslagen en zijn deze ook vanuit elke locatie op elk apparaat toegankelijk. Deel uw agenda eenvoudig met andere gebruikers in uw organisatie en maak gebruik van vergaderruimtes en contactgroepen.

Back-up

Direct ICT vindt dat elk apparaat kapot moet kunnen…. zonder verlies van essentiële data of dat het de bedrijfscontinuïteit in gevaar brengt. Omdat uw e-mail niet op uw PC staat maar in het datacenter kan de laptop, desktop, tablet of smartphone gerust kapot, zonder verlies van uw e-mail. Wel zonde van het apparaat, natuurlijk. Op een nieuw apparaat hoeft u enkel uw gegevens in te voeren en de e-mail is weer beschikbaar. Bovendien maken we in ons datacenter standaard een back-up van de data.

Meer weten over onze automatisering
neem contact op of bel met 0546 - 64 11 44