Owncloud

Owncloud

Beveilig uw bedrijfskapitaal

Samen met uw medewerkers zijn uw bedrijfsgegevens misschien wel uw meest waardevolle bezit. Waar vroeger de administratie nog veilig in de kluis werd opgeborgen, ziet dat er tegenwoordig wel anders uit. U wilt de huidige technische mogelijkheden benutten, maar dat mag niet ten koste gaan van veiligheid. Direct ICT gelooft in het belang van data en in de veilige opslag én toegang ervan.

Toegang

Toegang tot data is tegenwoordig standaard en eenvoudig mogelijk vanaf elk apparaat (Tablet/PC/MAC/Smartphone). Dit maakt het voor ons en uw organisatie extra belangrijk om de toegang op de juiste manier te faciliteren. Niet alle informatie of programma’s hoeven per sé voor iedere medewerker vanaf elk willekeurig apparaat toegankelijk te zijn. Toegang verlenen kan op de traditionele manier via uw standaard werkplek en netwerkschijven (NAS) maar ook via een geïntegreerde oplossing zoals ownCloud.

Anytime, anywhere, any place

Afhankelijk van de manier hoe u de data wilt benaderen, kiest u de oplossing voor opslag die het beste bij uw bedrijf past. Wanneer de data alleen toegankelijk hoeft te zijn binnen uw bedrijf of op de werkplek, dan heeft u aan de traditionele netwerkschijven waarschijnlijk genoeg. Wilt u echter toegang vanaf elk willekeurig apparaat plus de mogelijkheid om die data makkelijk te kunnen delen, dan is wellicht ownCloud de beste oplossing.

Beveiliging

De verbinding naar zowel de werkplekken als data voorziening ownCloud zijn voorzien van een SSL verbinding. Als u kiest voor toegang tot een NAS dan kan er gekozen worden dat deze van buitenaf niet te benaderen is of alleen via een onbekende poort.

Backup

Van uw ownCloud data maken we standaard een back-up in ons datacenter in Hengelo. Wanneer u kiest voor een NAS oplossing, dan bestaat de mogelijkheid om een tweede NAS op een separate locatie te plaatsen en deze apparaten vervolgens met elkaar te synchroniseren.

Meer weten over onze automatisering
neem contact op of bel met 0546 - 64 11 44