VoIP

VoIP

Uw telefonieverkeer volledig locatie onafhankelijk laten opereren door de VoIP-oplossingen van Direct ICT

In de huidige commucatie blijft telefonisch contact een belangrijk onderdeel vormen. Bellen wordt net als contact in levenden lijve ervaren als uiterst persoonlijk. Dit neemt echter niet weg dat onze manier van communiceren steeds verder verandert. Door onder meer “Instant messaging” en groepsgesprekken middels chat zijn we steeds minder gebonden aan traditionele telefonie. We zijn niet meer vijf dagen per week op kantoor aanwezig en willen mobiel minstens net zo bereikbaar zijn als op een vast toestel.

Direct ICT gelooft in vooruitgang en zet zijn expertise in om dergelijke ontwikkeling ook bij u succesvol te implementeren.

Hosted

Met de VoIP-oplossingen van Direct ICT kunt u uw telefonie volledig locatie onafhankelijk laten opereren. Uw oude telefooncentrale op locatie is niet meer nodig. Slechts een maandabonnement en een internetconnectie naar het datacenter. Met VoIP kunt u nog eenvoudiger locatie onafhankelijk bellen door middel van de vast-mobiel integratie waarmee er vanaf een smartphone gebeld kan worden met een vast (zakelijk) nummer en vice versa. Met VoIP kan telefonie een echt verlengstuk worden van uw organisatie in plaats van een traditionele dienst.

Een aantal voordelen op een rijtje

  • Overal te beheren waar een internet verbinding aanwezig is
  • Geen locatie gebonden telefooncentrale maar in het datacenter
  • Meeliften op nieuwe updates en onderhoud
  • Automatische back-up van de configuratie
  • Eenvoudig inspelen op groei of krimp van uw bedrijf of organisatie
  • Extra mogelijkheden voor vast/mobiel integratie
  • Locatie onafhankelijk werken

Lokaal

Wanneer u geïnteresseerd bent in een locatie gebonden centrale of het vernieuwen daarvan, is Direct ICT ook uw betrouwbare partner. Met onze ervaring en vakkennis op het gebied van telefooncentrales op locatie staan wij u graag bij.

Meer weten over VoIP en wat het voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over onze automatisering
neem contact op of bel met 0546 - 64 11 44