Blog

Office 365…
Samen met ons is de overstap eenvoudig!

….want overstappen doe je niet zomaar

  Microsoft Office-applicaties vormen voor heel veel organisaties de basis van de IT-omgeving. Denk hierbij aan het maken van documenten in Word, het creëren van presentaties in PowerPoint en waarschijnlijk de meest gebruikte; Outlook voor het versturen en ontvangen van mail.

Deze programma’s zijn zo standaard dat je deze natuurlijk niet zomaar gaat vervangen! Office 365 biedt naast de bekende Office applicaties ook een complete online omgeving waarbinnen gewerkt kan worden. Dit betekent ook direct dat de overstap naar Office365 al gauw de nodige vragen oproept. Blijft alles soortgelijk werken? Verliezen we geen bestanden? Blijven we de mail dan ook ontvangen? Is de Cloud wel echt zo veilig?

Waarom zou je dan eigenlijk gaan overstappen?

Eigenlijk heeft dit allemaal te maken met het kunnen gebruiken van de nieuwste mogelijkheden die Office365 biedt. En dit niet eenmalig na een installatie maar continu! En hiermee benoemen we ook direct het volgende voordeel. Up-to-date zijn betekent namelijk dat je ook bewust omgaat met veiligheid en de steeds veranderende mogelijkheden hierin. Zo worden er steeds weer nieuwe technieken ontwikkelt om het risico van een potentieel data-lek te verkleinen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het moeten goedkeuren van inlogpogingen met je mobiele telefoon (tweeweg authenticatie).

Hoe eenvoudig is die overstap dan echt?

Office365 biedt heel veel mogelijkheden. Een overstap is daarmee nooit helemaal eenvoudig. Totdat je weet welke mogelijkheden voor jouw organisatie een toegevoegde waarde bieden. En daar komt de samenwerking met Direct ICT tot stand. Bij Direct ICT zijn we geen dozenschuivers maar techneuten. Niet alleen technisch maar ook gezond kritisch. Wij kiezen wat jij nodig hebt voor jouw werkprocessen, niets meer en niets minder!

De redenen om over te stappen naar Office365 zijn best simpel! De voordelen op een rij:

  1.  Onderhoud? Niet meer nodig!
  2. Op- en afschalen naar wens
  3. Altijd en overal werken
  4. Maandelijks betalen, geen jaarcontract
  5. Veilig

Wij weten als geen ander hoe je techniek kunt inzetten en hoe je er het beste mee om kunt gaan.
Met ons kun je rekenen op een zorgeloze overstap naar Office 365. En ook na de overstap staan wij standby. Na de ingebruikname zijn er vaak nog vragen of kunnen zich nog problemen voordoen. Hiervoor willen wij graag jouw partner blijven. Zodat alles vlekkeloos verloopt en goed blijft werken. Dankzij onze monitoring signaleren wij eventuele problemen op tijd, melden we dit proactief of lossen we meteen voor jouw organisatie op. Onze snelle servicedesk is stand-by voor alle vragen.

Wij hebben Office-365 succesvol ingericht bij organisaties van verschillende grootte. Meer weten? Bel – 088-2080400 of mail naar sales@directict.nl

Office 365…<br />Samen met ons is de overstap eenvoudig!