DirectManager

DirectManager

DirectManager Online CRM, werken waar en wanneer u maar wilt!

DirectManager CRM is een product van Direct ICT BV. Een compleet CRM Systeem waar we erg trots op zijn.  De werkervaringen die opgedaan zijn vanuit het verleden hebben ervoor gezorgd dat er een prachtig en compleet CRM-systeem aan u gepresenteerd wordt. Het woord CRM-systeem doet eigenlijk afbreuk aan het pakket, want DirectManager is veel meer.

DirectManager CRM is een zeer compleet, gebruikersvriendelijk, online CRM-systeem. Daarnaast is het een crossplatform (Windows, MAC, Linux) systeem en dit alles voor een zeer betaalbare prijs.

DirectManager online CRM

Een aantal voordelen op een rij: – online te benaderen – Mobile App – koppeling met Word – alle soorten documenten bewaren bij uw relaties – google synchronisatie – gebruikersvriendelijk en overzichtelijk.

Nu DirectManager CRM uiteindelijk zo’n geweldig mooi product is geworden willen we graag, zoveel mogelijk mensen laten profiteren van het gebruikersgemak en de eenvoud van het pakket. Administratieve rompslomp kan zo beperkt worden en misschien zelfs leuk….!

Wilt u in contact komen?
Dat kan! Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@directmanager.nl of bel ons tijdens kantooruren 0546 – 64 11 44. Of bekijk de DirectManager website www.directmanager.nl

 

Meer weten over onze business software
neem contact op of bel met 0546 - 64 11 44