Cases


Alfa Melktechniek

Alfa Melktechniek te Lemelerveld, een prachtig bedrijf welke totaaloplossingen biedt voor melkveehouderijbedrijven in Nederland.

Alfa Melktechniek te Lemelerveld, een prachtig bedrijf welke totaaloplossingen biedt voor melkveehouderijbedrijven in Nederland. De hoofdactiviteiten van Alfa Melktechniek zijn het leveren en installeren van melkkoeltanks en het bieden van service en onderhoud hierop. Inmiddels werkt Alfa Melktechniek voor meer dan 17.000 melkveehouders in Nederland.

De relatie tussen Alfa Melktechniek en Direct ICT

Een succesvolle samenwerking waarbij het gelukt is om het gehele IT-systeem volledig in te richten aan de wensen van de klant. Geweldig om uit te voeren en een zeer mooie kans om de wensen van de klant 1-op-1 te laten aansluiten met de technologie. Om dit op een optimale manier te bereiken hebben we dan ook onze Cloud-First strategie toegepast.

 

Alfa Melktechniek

Waarom zou je kiezen voor Cloud-First?

  • Een slimme keuze, gericht op de toekomst.
  • Samenwerken ongeacht welk type apparaat je hebt.
  • Altijd schaalbaar in te zetten aan de hand van je eigen benodigde capaciteit.
  • Daarmee ook besparing op IT-onderhoudskosten.
  • Up-to-date zijn gaat automatisch en probleemloos.
  • Veilige backups in de cloud.

Hoe ziet de Cloud-First IT-omgeving er dan eigenlijk uit?

Alle applicaties zijn ingezet volgens het SAAS principe of via een clouddienst. Denk hierbij aan specifieke applicaties die centraal worden aangeboden maar ook aan bijvoorbeeld Microsoft Office 365 voor Email, opslag van bestanden en office applicaties.

De omgeving is zo ingericht dat er schaalbaar in te zetten is. Praktisch voorbeeld hiervan zijn het toevoegen van nieuwe gebruikers. Binnen een zeer korte tijd heeft iemand niet alleen zijn complete online werkplek ingericht maar is de beveiliging (Tweeweg verificatie, versleuteling van data) ook direct ingeregeld. Zelfs de volledig opgemaakte emailhandtekening is per direct beschikbaar.

Door de Cloud-First omgeving zijn wij als Direct ICT in staat om vanuit een centraal punt de complete automatisering te beheren. Backups van bestanden in te regelen en de dienstverlening continu in de gaten te houden.

Kortom een mooie technische IT-omgeving maar vooral een technisch en praktisch goed werkende IT omgeving. En dat dat laatste is het belangrijkste. Alfa Melktechniek heeft de nu mogelijkheid om veilig, overal ter wereld, apparaat onafhankelijk hun werk uit te kunnen voeren. Dit was een van de grote wensen van Alfa Melktechniek en dit doel is succesvol bereikt.

Meer informatie over een Cloud-First IT-omgeving?

Bel 088 - 20 80 400 of neem contact met ons op via onderstaand formulier!

[caldera_form id=”CF5ce3bb948e530″]