Netwerk en Beheer
Betrouwbaar en veilig. Altijd.

Verlengstuk van uw organisatie

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Professioneel team

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

No-Nonsense mentaliteit

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Netwerk en Beheer

Direct ICT heeft een passie voor alles wat met automatisering te maken heeft. En dat gaat van high tech apparatuur tot de dagelijkse processen. We delen deze passie graag met u bij het optimaliseren van uw IT-omgeving.

Direct ICT gelooft in beheersbaarheid. Een IT-omgeving is meestal zeer omvangrijk. Werkplekken, onderlinge verbindingen, de verbinding met het internet, et cetera, het kan behoorlijk onoverzichtelijk worden. En wanneer dat het geval is, lopen de kosten om deze systemen efficiënt te beheren al gauw op. Netwerk en beheer van en door Direct ICT neemt u een hoop werk en zorg uit handen. Met onze professionele ondersteuning, vakkennis en ervaring realiseren wij voor uw organisatie een betrouwbare en veilige IT-omgeving waar u zo min mogelijk omkijken naar heeft.
Niet voor niets is Direct ICT al jaren voor vele organisaties dé partner die zich bekommert om het beheren en onderhoud van IT-omgevingen. Daarbij draait het niet alleen om het actief houden van de apparatuur, maar juist ook om het optimaliseren hiervan.

Steeds vaker benaderen we via het internet allerlei applicaties. Vanzelfsprekend dienen de verbindingen tussen IT-omgeving en die applicaties optimaal te zijn. Is dat niet het geval dan merkt u al snel dat er vertragingen in het systeem optreden. Wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van bellen via het internet (VoIP) terwijl uw IT-omgeving hier niet optimaal voor is ingericht, merkt u al snel dat beide systemen elkaar bijten. Met de nodige ergernissen als gevolg. En dat, terwijl het echt niet nodig is.