ICT inrichting en beheer

Wij hebben passie voor alles wat met automatisering te maken heeft. Deze passie delen wij graag met jou!

  1. Door de ICT-inrichting en beheer aan ons over te laten wordt je volledig ontzorgd.
  2. Wij zijn trots dat we voor vele organisaties dé partner zijn die zich bekommert om het beheren en onderhouden van hun ICT-omgeving.
// Alfa Melktechniek
Inrichting Cloud-First IT-omgeving

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze cloud diensten?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
// Inrichten en pro-actief beheer

Een ICT omgeving altijd onderhevig aan verandering

Iedereen wordt steeds afhankelijker van zijn of haar ICT omgeving. Waarschijnlijk kan jij hier over mee praten. Thuis of op kantoor werken en altijd en overal je bestanden willen benaderen, deze diensten moeten altijd goed functioneren en al helemaal storingen vertonen.

Deze ICT omgeving is vandaag de dag altijd onderhevig aan verandering, elke dag worden er nieuwe updates uitgerold voor je pc of laptop, maar ook op server niveau dienen deze updates uitgevoerd te worden. Daarnaast komen er dagelijks orders bij jullie binnen, deze orders worden vervolgens opgeslagen op een server, maar wat als de schrijf van deze server bijna vol is? Dan kan zelfs een hele productie stil komen te liggen, iets wat je graag had willen voorkomen. Met de nodige ergernissen als gevolg. En dat terwijl het echt niet nodig is.

Waarom kiezen voor IT inrichting en beheer?

  1. Altijd voorzien van de laatste Windows updates binnen jullie pc’s, laptops of servers.
  2. Geïntegreerde antivirus en back-up mogelijkheid, wel zo’n veilig idee!
  3. Het IT beleid binnen jullie organisatie is centraal uit te rollen.
  4. Houdt grip op al je apparatuur binnen je organisatie.
// Ontzorgen, veilig, schaalbaar en houdt grip

Wij zijn altijd op de hoogte van jouw ICT omgeving

Wij geloven in beheersbaarheid. Een ICT-omgeving is meestal zeer omvangrijk. Werkplekken, onderlinge verbindingen, de verbinding met het internet, et cetera, het kan behoorlijk onoverzichtelijk worden. En wanneer dat het geval is, lopen de kosten om deze systemen efficiënt te beheren al gauw op. Door onze ICT inrichting en beheer neemt dit jullie een hoop werk en zorg uit handen. Met onze professionele ondersteuning, vakkennis en jarenlange ervaring realiseren wij voor jouw organisatie een betrouwbare en veilige ICT-omgeving waar je zo weinig mogelijk omkijken naar hebt.

Dit doen we allemaal pro-actief, hiermee bedoelen we dat we altijd op de hoogte zijn van jullie ICT omgeving. In de praktijk betekent dit, dat op het moment dat een harde schrijf van een server bijna volloopt wij hier vroegtijdig een notificatie van ontvangen. Wij kunnen vervolgens meteen schakelen waardoor wij voorkomen dat jullie productie stil komt te liggen. Dit moet toch een veilig gevoel geven!

// Neem nu contact met ons op voor een kennismaking

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden van ICT inrichting en beheer? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en vrijblijvend een kennismaking te plannen.