Microsoft Office 365

Maak, met Microsoft Office 365 als het centrale punt van je IT omgeving, het werk op kantoor productiever en efficiënter.

  1. Als gebruiker het voordeel van automatische updates.
  2. Je lift als ondernemer mee met de laatste ontwikkelingen in Office 365 en Microsoft Teams.

 

Logo Alfa Melktechniek
// Alfa Melktechniek
Inrichting Cloud-First IT-omgeving

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze cloud diensten?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winnaar Nederlands Kampioenschap Phishing Winnaar Nederlands Kampioenschap Phishing
// Efficiënt, voordelig en veilig

Maak jouw organisatie futureproof

Je maakt er vast elke dag gebruik van, de vertrouwde Microsoft applicaties Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Maar maken jullie ook al gebruik van de online variant, genaamd Microsoft Office 365? Deze vertrouwde applicaties tegenwoordig allemaal onderdeel van Microsoft Office 365 en volledig aangeboden in de cloud, waarbij samenwerken met je collega’s efficiënt en productief word. Hoe fijn is het om te kunnen samenwerken en tegelijkertijd deze applicaties en al je documenten te benaderen op je smartphone, tablet, bij een klant op locatie of natuurlijk een combinatie hiervan. Het enige wat je nodig hebt is één van deze apparaten en een internetverbinding.

  1. Je werkt volledig in de cloud, altijd en overal je applicaties en bestanden te benaderen.
  2. Digitaal samenwerken, en veilig bestanden delen met al je collega’s.
  3. Altijd voorzien van de laatste Microsoft Office 365 updates.
  4. Je lift als ondernemer mee op de laatste ontwikkelingen, je weet zeker dat je de boot niet mist.
// Het centrale punt van jouw organisatie

Ja ik wil... Efficiënter (samen) werken

Zin om als organisatie efficiënter te werken en als één team bestanden te delen en te gaan samenwerken? Ga voor Microsoft Office 365, en laat dit het centrale punt van je IT omgeving worden!

Automatisch al je bestanden opgeslagen in de cloud, gelijktijdig met een collega binnen het hetzelfde bestand werken of gebruik maken van Teams, productief samen werken met iedereen binnen je organisatie! Allemaal voordelen van Office 365 om meer uit je al zo drukke werkdag te halen, maar naast deze voordelen biedt het nog veel meer voordelen.

Samenwerken met Teams

Samenwerken begint met een team, niet alleen verschillende teams binnen je organisatie maar ook met Teams van Microsoft.

Microsoft Teams is volledig geïntegreerd binnen je Office omgeving. De bestanden die je maakt in bijvoorbeeld Word of Excel kan je heel snel delen door middel van Teams, dit scheelt het eindeloos heen en weer mailen. Maak vervolgens gebruik van de chat functie om snel wat te overleggen met een collega, of maak een groepschat aan met meerdere collega’s. Liever persoonlijk met elkaar overleggen? Geen probleem! Maak hierbij gebruik van de video(bellen) functionaliteit.

Op deze manier breng je het gehele team met elkaar in contact en blijft iedereen op de hoogte van de laatste informatie betreffende jullie organisatie.

// Neem nu contact met ons op voor een kennismaking

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden voor de integratie van Microsoft Office 365? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en vrijblijvend een kennismaking te plannen.