Online werkplek

Altijd bereikbaar zijn wanneer nodig, snel online kunnen werken en geen omkijken hebben naar jouw IT-omgeving. Zomaar een paar voorbeelden van de voordelen voor de online werkplek.

  1. Je werknemers hoeven niks meer zelf te installeren.
  2. Makkelijk kunnen opschalen bij groei van je organisatie.
Logo Alfa Melktechniek
// Alfa Melktechniek
Inrichting Cloud-First IT-omgeving

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze cloud diensten?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winnaar Nederlands Kampioenschap Phishing Winnaar Nederlands Kampioenschap Phishing
// Veilig, snel en eenvoudig

Werk in de cloud, waar en wanner je maar wilt

De afgelopen jaren zijn onze werkgewoonten sterk veranderd, we gaan meer thuis werken en vaste werkplekken binnen kantoren worden schaarser. Dit betekend dat we niet meer gebonden zijn aan een vaste computer op kantoor. Nemen jouw collega’s ’s ochtends de koffie mee naar hun “thuiskantoor” of andere werkplek binnen de kantooromgeving? Nee…? Misschien is het dan tijd voor een online werkplek!

Met een online werkplek maakt het niet uit waar je aan het werk bent, is dit aan de keukentafel, aan een flexibele werkplek op kantoor of misschien wel bij een klant op locatie of zelfs op vakantie (om net die belangrijke mail nog even te beantwoorden). Al je applicaties en bestanden zijn te benaderen via een veilige en betrouwbare verbinding. Je dient alleen in het bezit te zijn van een pc, laptop, tablet of smartphone met een internet verbinding.

Waarom kiezen voor een online werkplak?

  1. Snel en eenvoudig samenwerken in hetzelfde bestand.
  2. Geen zorgen meer over back-ups, wel zo makkelijk.
  3. Heb grip op je IT kosten, je weet waar je maandelijks aan toe bent.
  4. Altijd en veilig waar ook maar ter wereld kunnen werken en bij je bestanden kunnen.
// Geschikt voor elke organisatie

Online werkplek, gebouwd voor de toekomst

De keuze om te gaan voor een online werkplek, betekend automatisch dat je organisatie mee lift met de laatste ontwikkelingen. Het automatische updaten van software, licenties en spam- virusfilters betekend altijd werken met de laatste versies. Waarbij je ook geen zorgen hebt over de back-ups, ook dit wordt standaard uitgevoerd. Hoe makkelijk wil je het hebben! En dat alles voor een vast bedrag per maand, waarbij het geen verrassing achteraf meer hoeft te zijn.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor het gebruik van online werkplekken binnen jouw organisatie? Wij denken graag mee met jouw mee en geven hierbij een eerlijk advies. Volledig afgestemd op het gebruik van software en applicaties binnen jullie organisatie. Eerlijk is eerlijk, je wilt tenslotte ook aan de eettafel, op kantoor of bij de klant op locatie gebruik blijven maken van je software waar je successen mee behaalt!

// Neem nu contact met ons op voor een kennismaking

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden van een online werkplek? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en vrijblijvend een kennismaking te plannen.