Phishingtest

Hoe reageren jouw medewerkers op een phishing mail? Voorkom dat hackers bij jou buit maken door je medewerkers te trainen door middel van onze phishingtest!

  1. Laat je medewerkers bewust worden van het gevaar van Phishing.
  2. Voorkom dat vertrouwelijke bedrijfsinformatie in verkeerde handen terechtkomt.
// Alfa Melktechniek
Inrichting Cloud-First IT-omgeving

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze security diensten?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
// Phishing wat is het?

Het begint bij je medewerkers

Heeft één van je medewerkers geklikt op een phishingmail van een bank en jullie inloggegevens hierbij ingevuld! Op dit moment zijn deze gegevens gelijk zichtbaar voor cybercriminelen en kunnen ze bij alle bankgegevens.

Gelukkig is het maar een test! Maar elke dag worden talloze mensen slachtoffer van valse mails die afkomstig zijn van cybercriminelen. Met deze phishingmails probeert men persoonlijke informatie of betaalgegevens buit te maken. Waarschijnlijk denk jij ook, mijn personeel zal nergens op klikken en zeker geen gebruikersnaam of wachtwoord invoeren. Maar onze testen wijzen anders uit. Binnen alle organisaties waarbij wij een phishingtest hebben mogen uitvoeren is de score altijd 100%. Wat betekend dat er altijd één of meerdere medewerkers op een link in de e-mail hebben gelikt. Hierbij is wel van belang, elke medewerker die zijn gegevens achterlaat is er één te veel.

Waarom kiezen voor een phishingtest?

  1. Maak je personeel bewust van de gevaren van een phishing aanval.
  2. Wij nemen samen met jou alle bevindingen door komende uit de phishingtest.

Is jouw organisatie ook kwetsbaar?

Nieuwsgierig hoe jou medewerkers reageren op een phishingmail uit naam van een bank, social media of uit naam van een collega? Wij voeren samen met onze partner Holmes internet security phishingtest uit, natuurlijk wel in samenspraak met jou. Alvorens wij de phishingtest uitvoeren nemen we samen met jou een scenario door waarin we gaan bespreken wat de inhoud van de mail gaat worden, uit welke naam deze moet komen en of er eventueel een bijlage bijgesloten moet worden.

Wij zijn nu klaar om samen met jou de phishingtest uit te voeren. Een druk op de knop, de mails worden verstuurd naar jouw medewerkers! Nadat alle resultaten zijn verzameld gaan we deze bespreken binnen jouw organisatie om zo iedereen alert te houden en te voorkomen dat vertrouwelijke bedrijfsinformatie in verkeerde handen terecht komt.

Deze phishingtest voeren wij niet 1x per jaar uit, maar wij komen meerdere phishingtesten per jaar uitvoeren. Zo hou je al je medewerkers of collega’s scherp en liften ook alle nieuwe medewerkers hier op mee!

// Neem nu contact met ons op voor een kennismaking

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden van een phishingtest? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en vrijblijvend een kennismaking te plannen.