In uw organisatie een phishingtest laten uitvoeren?

Hoe reageren jouw collega’s op een phishing mail? Voorkom dat hackers bij jou buit maken door je collega’s te trainen door middel van onze phishingtest!

  1. Laat je collega’s bewust worden van het gevaar van Phishing.
  2. Voorkom dat vertrouwelijke bedrijfsinformatie in verkeerde handen terechtkomt.
Logo Direct ICT
// Direct ICT
Winnaar Nederlands Kampioenschap Phishing

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze security diensten?

Als het winnen van het NK Phishing iets heeft aangetoond is het dat periodiek phishing simulaties versturen een enorme positieve bijdrage levert aan de vaardigheden van een team om phishing te herkennen.

Benieuwd of jij of jouw collega’s er in trappen? Laat onderstaand je gegevens achter en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winnaar Nederlands Kampioenschap Phishing Winnaar Nederlands Kampioenschap Phishing
// Phishing wat is het?

Het begint bij je collega's

Heb jij of één van je collega’s geklikt op een phishingmail en hierbij jullie (inlog-)gegevens ingevuld? Op dat moment zijn deze gegevens meteen zichtbaar voor cybercriminelen en kunnen ze bij alle verdere gegevens.

Gelukkig is het maar een test! Maar elke dag worden talloze personen slachtoffer van valse e-mails die afkomstig zijn van cybercriminelen. Met de phishingmails van de cybercriminelen probeert men persoonlijke informatie of betaalgegevens buit te maken.

Waarschijnlijk denk jij ook; “mijn collega’s en ik zullen nergens op klikken en zeker geen gebruikersnaam of wachtwoord invoeren”. Maar onze testen wijzen anders uit. Binnen alle organisaties waarbij wij een phishingtest hebben mogen uitvoeren is de score nooit 100%. Wat betekent dat er altijd één of meerdere collega’s op een link in de e-mail hebben geklikt en mogelijk gegevens ingevuld.

Waarom kiezen voor een phishingtest?

  1. Maak je collega’s bewust van de gevaren van een phishing aanval.
  2. Maak je collega’s bewust van de gevolgen en risico’s van een phishing aanval
  3. Train je collega’s om phishing (ook in de toekomst) te voorkomen

Is jouw organisatie ook kwetsbaar?

Nieuwsgierig hoe jouw collega’s reageren op een phishingmail uit naam van een bank, social media of uit naam van een andere collega? Wij voeren samen met onze partner Holmes een phishingtest uit, natuurlijk wel in samenspraak met jou. Voordat wij de phishingtest uitvoeren nemen we samen met jou het scenario door waarin we gaan bespreken wat de inhoud van de mail gaat worden, uit welke naam deze moet komen en of er eventueel een bijlage bijgesloten moet worden.

Wij zijn nu klaar om samen met jou de phishingtest uit te voeren. Een druk op de knop, de mails worden verstuurd naar jouw collega’s! Nadat alle resultaten zijn verzameld gaan we deze bespreken binnen de organisatie om zo iedereen alert te houden en te voorkomen dat vertrouwelijke bedrijfsinformatie in verkeerde handen terecht komt.

Deze phishingtest voeren wij niet 1x per jaar uit, we voeren meerdere tests per jaar uit. Zo blijven al je collega’s scherp en liften ook alle nieuwe collega’s mee!

// Neem nu contact met ons op voor een kennismaking

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden van een phishingtest? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en vrijblijvend een kennismaking te plannen.