Servoy ontwikkeling

Servoy maakt het mogelijk om zowel grote als kleine zakelijke softwaretoepassingen te ontwikkelen.

  1. Wij hebben jarenlange ervaring in Servoy ontwikkeling.
  2. Servoy is crossplatform, wat betekent dat het te gebruiken binnen macOS en Microsoft Windows.
// Alfa Melktechniek
Inrichting Cloud-First IT-omgeving

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze software diensten?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
// Lid van het Servoy Alliance Network

Jarenlange ervaring met Servoy

Is je onderneming op zoek naar software om de bedrijfsprocessen te automatiseren? Dan is waarschijnlijk het ontwikkelen van software in Servoy een goede uitkomst. In recordtijd bouwen wij gebruiksvriendelijke applicaties met Servoy die niet alleen perfect werken maar vooral bijdragen in het succes van jouw onderneming. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst!

Waarom kiezen voor Servoy ontwikkeling bij Direct ICT

  1. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met Servoy.
  2. Trots SAN Member (Servoy Alliance Network).
  3. Ons eigen zeer complete, gebruikersvriendelijke, online CRM-systeem geschreven in Servoy.
  4. Te gebruiken binnen macOS en Microsoft Windows besturingssystemen.
  5. Wereldwijd een naam binnen het Servoy netwerk.
// Software met Nederlandse roots

Wat is Servoy?

Servoy is een ontwikkelplatform dat wordt ingezet om razendsnel zakelijke applicaties te bouwen en te voorzien van een superieure User Experience. Servoy is crossplatform, wat betekend dat jouw software werkt op verschillende besturingssystemen zoals Microsoft Windows en macOS. Met als extra voordeel dat je geen nieuwe apparatuur hoeft aan te schaffen om jouw software te introduceren binnen je organisatie.

Wat is Servoy in onze vaktaal;
Servoy is een ontwikkeling- en implementatieplatform dat is geïnspireerd op 4GL. In tegenstelling tot veel 4GL ’s heeft Servoy geen eigen talen en / of databases , maar baseert haar taal op open standaarden. Servoy bestaat uit een GUI ontwerper, is event-driven en loopt via JavaScripts. Met Servoy kunnen toepassingen worden ingezet om zowel een native Smart client / Rich client en een pure html webclient van dezelfde codebase en gebruikersinterface definities te voorzien.

Servoytoepassingen werken op populaire besturingssystemen: Mac OSX, Microsoft Windows , Linux , Solaris en andere UNIX-systemen . Deze toepassingen kunnen gegevens van alle populaire SQL toegang back-ends zoals Oracle , Microsoft SQL Server , IBM DB2 , IBM Informix , Sybase , MySQL , PostgreSQL , Firebird en combineren gegevens uit verschillende databases in een gebruikersinterface UI.

Binnen het partnernetwerk Servoy Alliance Network (SAN), zijn wereldwijd meer dan 200 bedrijven met uiteenlopende diensten actief. Deze diensten bestaan onder andere uit  het ontwikkeling en verzorgen van applicaties, componenten (plugins) ontwikkelen, consultancy of hostingdiensten aanbieden. Er is altijd een enorme en groeiende hoeveelheid kennis aanwezig die over en weer gedeeld wordt. En daar profiteer jij van!

De geschiedenis van Direct ICT binnen het Servoy netwerk

Sinds de oprichting van Direct ICT in 2005 zijn wij al bedreven in het ontwikkelen van software met het ontwikkelplatform Servoy. En vandaag de dag ontwikkelen wij hier nog steeds de meest uiteenlopende software mee. Waarbij we tevens trots mogen zeggen dat wij SAN Member zijn (Lid van het Servoy Alliance Network), en klanten wereldwijd mogen ondersteunen bij uiteenlopende Servoy ontwikkel en hosting vragen.

Omdat wij echte gedreven, enthousiaste Servoy ontwikkelaars van het eerste uur zijn, organiseren wij elke 2 jaar een ServoyCamp Conferentie. Een drie daagse conferentie speciaal voor en door Servoy ontwikkelaars. Binnen deze drie dagen komen Servoy ontwikkelaars vanuit de gehele wereld naar Nederland om deze conferentie bij te wonen, en met elkaar de passie op het gebied van Servoy te delen.

// Neem nu contact met ons op voor een kennismaking

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden om een Servoy? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en vrijblijvend een kennismaking te plannen.