Webwinkel ontwikkeling, verkoop online

Een effectieve en gerichte webwinkel die scoort, ook daar worden wij blij van.

 1. Snel en eenvoudig de webwinkel beheren via WooCommerce
 2. Koppelingen met Mollie, Exact en Mailchimp mogelijk
// Alfa Melktechniek
Inrichting Cloud-First IT-omgeving

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze web diensten?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Open een winkel in de digitale winkelstraat

Heb je een uniek product die online in de etalage moet worden gezet, of heb je een fysieke winkel en wil je deze producten ook graag online aanbieden? Dan kan een webwinkel een goede start of aanvulling zijn. Wat is er nou leuker dan 24/7 je winkel open te hebben voor bezoekers en zo je klanten optimaal te kunnen bedienen.

Gelijk aan de bouw van een nieuwe website start het succes van je webshop al bij het grafische ontwerp door één van onze grafische vormgevers. Binnen dit ontwerp is natuurlijk de look-and-feel op basis van je huisstijl een belangrijke factor en speelt ook je doelgroep en je kernwaarden mee. Maar ook de locatie binnen een pagina voor het aanbieden van je producten en/of de kleurkeuze van de “plaats in de winkelmand” knoppen spelen een belangrijke rol. Je uiteindelijke doel van een webshop is de aanvulling te zijn voor jouw fysieke winkel of het wereldwijd aanbieden van je unieke producten.

Open een winkel in de digitale winkelstraat

Pixel perfect

Het grafische ontwerp wordt vervolgens pixel perfect vertaald naar een webwinkel ontwikkeling op maat, dit in combinatie met een door onze klanten lovend gevonden ingericht WordPress CMS systeem in combinatie met WooCommerce. En wij durven te zeggen dat we hier dan ook echt onderscheidend in zijn! Onze webwinkels worden op maat ontwikkeld zonder het gebruik van bestaande thema’s, op deze manier blijft jou webwinkel veilig en snel. En niet heel onbelangrijk het beheren van jou content en producten blijft eenvoudig te beheren.

Samen met onze klanten zijn wij er trots op dat wij online rendement kunnen behalen, met het opzetten van effectieve en gerichte webwinkels.

Waarom kiezen voor een webwinkel van Direct ICT?

 1. Een slimme keuze, gericht op de toekomst
 2. Koppelingen met Mollie, Exact, MyParcel, en nog veel meer
 3. Online producten verkopen waar ook ter wereldwijd en op alle apparaten
 4. Snel en eenvoudig je webwinkel beheren via WooCommerce
 5. Producten aanbieden in Google Shopping

Het automatiseren van de processen

Je producten wereldwijd of lokaal online aanbieden is natuurlijk geweldig en helemaal als het succesvol is! Alleen eerlijk is eerlijk het vergt wel wat tijd en er komt heel wat bij kijken. Hierbij moet je denken aan voorraadposities bijhouden, facturen aanmaken en verzendlabels aanmaken. Hoe mooi kan het zijn om deze processen te automatiseren. Dit kan! Hoe? Twee voorbeelden:

Betaalsysteem Mollie

Door gebruik te maken van het betaalsysteem Mollie kan je de bezoeker stimuleren om over te gaan tot verkoop. Dit door het afrekenen van de bestelling te simpel te houden en te laten betalen door herkenbare betaalmethodes, zoals iDeal, Klarna achteraf betalen, PayPal en creditkaart.

Koppeling met Exact

Gebruik je de boekhoudsoftware van Exact? Door je webwinkel te koppelen met Exact kunnen de voorraadposities realtime worden gekoppeld en binnenkomende orders automatisch worden ingelezen. Op deze hoeft niet alles handmatig te worden overgenomen.

// Onze werkwijze

Hoe maken we samen met jou de perfecte webwinkel?

Geïnteresseerd in een nieuwe webwinkel of een keer sparren om samen met jou een nieuw concept te bedenken? Naast onze grafische vormgevers en programmeurs hebben we ook digitale marketeers in dienst, in vijf stappen komen we tot een geweldig online concept!

 1. Samen (online) om tafel om de juiste functionaliteiten te bespreken
 2. Een geweldig online concept uitgewerkt in een passend ontwerp
 3. Webwinkel ontwikkeling, waarbij we het ontwerp pixel perfect overnemen
 4. Content vullen, en externe koppelingen maken.
 5. …5,4,3,2,1 je webwinkel lanceren!

Kortom een perfecte webwinkel die technisch goed is gebouwd en klaar is om te zorgen voor online groei? Klop dan eens aan bij Direct ICT!