Webshop

Webshop

Maximale groeipotentie!

Mensen zoeken online naar informatie over producten en vergelijken deze met andere aanbieders voordat ze overgaan tot de aanschaf van het product. Het merendeel kijkt hierbij naar producten die in webshops worden aangeboden.

Webwinkels zijn extreem populair in Nederland. Kijk maar naar bekende bedrijven zoals Bol.com en Wehkamp.nl. Zij presenteren hun producten op een overzichtelijke manier en besteden veel aandacht aan de gebruikersinteractie in hun webwinkel. Het gebruikersgemak geeft de (potentiële) klant een positieve beleving.

Het hebben van een website en/of webshop wordt daarom steeds interessanter, voor zowel grote en kleine ondernemingen. Het is eigenlijk het starten van uw vestiging op het internet. Uw winkel is 24 uur per dag, zeven dagen in de week geopend voor uw klanten. Ervaar hoe snel uw klantenkring toeneemt.

Direct ICT gelooft in online winkelen en laat u graag kennismaken de mogelijkheden en de maximale groeipotentie van een webshop.

Meer weten over onze internetdiensten
neem contact op of bel met 0546 - 64 11 44

Betaalmethoden

Geen zorgen over het betalingsverkeer!

Door gebruik te maken van een betalingsprovider handelt u alle transacties op een professionele manier af. De gebruiker kiest zelf de gewenste betaalmethode (iDeal, PayPal etc.) en uw transactiekosten zijn bovendien veel lager dan bij banken.

Hoe verleid je de bezoeker tot een aankoop?

Het is belangrijk om, afhankelijk van uw product en doelgroep, een plan te maken op het gebied van gebruikersinteractie. Welke paden dient de bezoeker te doorlopen voordat deze het product aangeschaft? Is het wenselijk om gerelateerde producten aan te bieden? Hoeveel informatie is er nodig om over te kunnen gaan op verzending?

Direct ICT gelooft in de verleiding. Bij het realiseren van een webwinkel nemen we u mee in dit traject en voorzien u van gedegen advies. Samen met u komen we tot een plan en uiteindelijk implementatie op de website.

Website uitbreiden

Een website is een goed uitgangspunt voor een webshop. De webshop ademt dezelfde sfeer uit als de website en is duidelijk herkenbaar in uw eigen huisstijl. De website en webshop beheert u zelf. U kunt desgewenst dus zelf pagina’s aanpassen, nieuwsberichten of afbeeldingen toevoegen. Ook voegt u eenvoudig producten aan de webshop toe, terwijl de automatische afhandeling van de orders op de achtergrond geregeld wordt. Draai een overzichtelijke lijst van al uw klanten uit en u weet exact hoe het ervoor staat.

Wanneer dit u aanspreekt, ontwerpt Direct ICT voor u bijvoorbeeld een nieuwe website, in uw eigen huisstijl, responsive voor gebruik op tablet of smartphone en geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Direct ICT verzorgt indien gewenst ook de hosting en domeinnaam.