Zoekmachine optimalisatie

Vindbaarheid op het internet. Essentieel!

De concrete waarde van uw website voor uw bedrijf.

Waar voorheen een website vooral het uithangbord of visitekaartje van uw bedrijf was, is het vandaag de dag het centrale informatiepunt van waaruit u communiceert met uw (potentiële) klanten en vice versa. Daarom is het des te belangrijker ook gevonden te worden op het web.

Betere vindbaarheid resulteert in hogere bezoekersaantallen en kwalitatief hoogwaardigere bezoekers, geeft de mogelijkheid uw doelstellingen te bepalen en te behalen, feedback van gebruikers te ervaren en daarop in te spelen. U krijgt inzicht in welke bezoekers uw website bekijken en naar welke informatie zij op zoek zijn. Waardevolle en onmisbare informatie voor iedere marketeer. Direct ICT gelooft niet in verstoppertje spelen en helpt u uw bedrijf in de wirwar van het internet goed vindbaar te maken.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie heeft als doel om een toppositie te bereiken op zoekmachines zoals Google. En een toppositie levert immers de meeste bezoekers op.

Direct ICT zorgt dat alle aspecten die belangrijk zijn voor een toppositie perfect op elkaar afgestemd zijn. Onze web ontwikkelaars hebben de juiste kennis in huis voor zoekmachine optimalisatie.

Website Optimalisatie

Grote zoekmachines zoals Google scannen onder andere de technische kant van uw website. Dit is medebepalend welke waarde er aan uw website toegekend wordt. Hoe groter die waarde, hoe hoger de positie in de resultatenlijst van de zoekmachine. Het is belangrijk dat uw website een goede structuur bevat. De technische aspecten hiervoor mag u met een gerust hart overlaten aan onze web-ontwikkelaars die hier zeer veel ervaring mee hebben.

Pagina Optimalisatie

Samen met u beschrijven we de juiste zoekwoorden waarmee een (potentiele) klant direct toegang krijgt tot de betreffende webpagina. Elke pagina heeft eigen zoekwoorden, waardoor de vindbaarheid van uw webpagina’s is gegarandeerd, ook al kent men de naam van uw bedrijf niet eens. Google ziet de zoekwoorden die u hebt gedefinieerd, wanneer iemand deze intypt en toont uw website in de resultaten. Hoe beter de zoekwoorden, hoe hoger in de lijst met resultaten te vinden.

Meer weten over onze internetdiensten
neem contact op of bel met 0546 - 64 11 44