Klant Beoordelingen

Uw mening, belangrijk!

Zonder uw mening kunnen wij ons niet verbeteren. En eerlijk is eerlijk, een complimentje horen we ook graag!

Klantenbeoordeling
9,0 / 10
(13 beoordelingen)
Camping Heino
Gepubliceerd op 24 oktober 2016
9,0 / 10

Top mannen

Jullie doen je naam eer aan, snel en direct is het contact en de uitvoering.
Meedenken voor je bedrijf, dit vindt ik erg prettig, zeker omdat wij er zelf niet veel van ICT weten.
Jaarlijks evaluatie is prettig om weer in de winter te kunnen werken aan de website voor het nieuwe seizoen.

Bureau Nicolai
Gepubliceerd op 24 oktober 2016
9,0 / 10

Direct ICT heeft een prachtige website opgeleverd voor mijn klant Landgoed Oud Zandbergen. Fijn contact, goed intake en daarna een passende uitvoering. Een moderne en professionele partij.

Minox
Gepubliceerd op 24 oktober 2016
8,0 / 10

Prima dienstverlening

Prima dienstverlening. 5e ster kan worden behaald door nog meer proactief te zijn in advisering en onderhoud.

Bio Enterprise
Gepubliceerd op 21 oktober 2016
8,0 / 10

Websites

snel en efficient. afspraak is afspraak

Team Adis
Gepubliceerd op 21 oktober 2016
9,0 / 10

Professioneel en doeltreffend!

Team Direct ICT heeft ons uitstekend begeleid en gezorgd voor een doeltreffende website voor één van onze klanten. Voorgaande systeem was gebaseerd op een eigen CMS systeem wat niet meer voldeed aan ons eisen. Ons keus voor WordPress stond vast en met behulp van Direct ICT hebben we binnen het eerste maand al extra aanvragen mogen ontvangen! Zeer aan te raden dus!

Vakantiepark het Stoetenslagh
Gepubliceerd op 21 oktober 2016
10,0 / 10

Vanwege goede samenwerking al jaren klant

Snel en adequate handelen op vragen van ons, daarnaast maken ze ook veel maatwerk.

Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten
Gepubliceerd op 21 oktober 2016
9,0 / 10

Samenwerking met DirectICT

Als organisatie werken wij sinds een aantal jaren samen met DirectICT. Dit naar onze grote tevredenheid. Problemen worden over het algemeen snel opgelost en DirectICT is zeer goed bereikbaar. Zowel per mail als telefonisch. Problemen worden serieus genomen en samen wordt naar goede oplossingen gezocht.

Stichting Rosengaerde
Gepubliceerd op 20 oktober 2016
10,0 / 10

Prettige service!

De service van Directict is erg fijn! De wachttijd is niet lang en ze denken graag met je mee.

Schoonmaakorganisatie Benjamins
Gepubliceerd op 20 oktober 2016
9,0 / 10

Fijne snelle service en goede kwaliteit

Direct ICT heeft onze website gebouwd. We zijn erg tevreden over het proces, het overleg en het uiteindelijke resultaat. Ook aanpassingen worden snel gemaakt. Daarnaast zijn het prettige medewerkers om mee te overleggen. Ook de online backup loopt altijd prima!

Servoy
Gepubliceerd op 17 oktober 2016
10,0 / 10

Betrouwbaar, Bereikbaar en een echte automatiserings partner

Servoy werkt al meer dan 10 jaar samen met Direct ICT. Direct ICT is een partner die veel kennis in huis heeft en daardoor kan helpen met een breed scala aan automatiserings uitdagingen. Ook veel van onze klanten maken gebruik van de diensten van Direct ICT. Direct ICT’s Servoy hosting diensten zijn uitstekend en kunnen wij iedereen aanbevelen.

Foto Konijnenberg
Gepubliceerd op 14 oktober 2016
9,0 / 10

Zeer tevreden!

De resultaten van de inspanningen van Direct ICT zijn: een betere inzet van de beschikbare fysieke servers; een kostenreductie op stroomkosten; bijna geen e-mail spam meer;de proactieve monitoring signaleert vroegtijdig storingen (zoals server-, CPUbelasting, schijfgrootte etc.);

PCOB Zwolle
Gepubliceerd op 3 oktober 2016
9,0 / 10

Zeer correct en de meerwaarde is hun communicatiekracht

De dienstverlening van Direct ICT verloopt volgens planning, is zeer correct en de meerwaarde is hun communicatiekracht. Direct ICT werkt klantgericht, denkt mee en wat heel prettig is dat vragen van onze medewerkers in gewone taal kunnen worden gesteld en belangrijker nog, in gewone taal door Direct ICT worden beantwoord. – PCOB: “PCOB is een zeer tevreden klant en kan Direct ICT warm bij u aanbevelen!

CBD Maarssen
Gepubliceerd op 14 maart 2014
8,0 / 10

De reactietijd op issues of problemen is bovendien ongekend snel

Direct ICT onderscheidt zich van andere vergelijkbare dienstverleners door hun vermogen om op een prettige en toegankelijke manier te communiceren met de opdrachtgever en de gebruikers. – CBD: “De reactietijd op issues of problemen is bovendien ongekend snel. Vaak zijn de mensen van Direct ICT al bezig met het zoeken naar de oplossing als de gebruikers het probleem nog maar net opgemerkt hebben.”

Geef uw mening! Schrijf nu uw beoordeling over ons! Geef uw beoordeling!