Uw mening, belangrijk!

Zonder uw mening kunnen wij ons niet verbeteren.
En eerlijk is eerlijk, een complimentje horen we ook graag!

9,3 / 10
(20 beoordelingen)

Historisch Hout
10,0 / 10

Nieuwe website Historisch Hout

Professionele partij, komt zijn afspraken na en weet goed in te spelen op de wensen van de klant!

JHA Products (goedkopekledinghangers.nl)
9,0 / 10

Zeer tevreden

Wij zijn al jaren zeer tevreden over de prettige samenwerking met Direct ICT

PPS Construct
10,0 / 10

Direct ICT heeft know how en ontzorgt

Als startend bedrijf hadden we veel ICT vragen en wensen. Via onze websiteontwerper kwamen we bij Direct ICT terecht. We hebben heel prettig gesproken met Rob. Rob luistert, denkt mee, legt uit en presenteert vervolgens een passende oplossing die hij ook nog eens heel kundig implementeert. Deze expertise en menselijke touch heeft onze ICT voorzieningen naar een hoger niveau gebracht. Een aanrader voor ieder bedrijf dat de ICT voorzieningen graag wil uitbesteden!

Ommer Bedrijfsvloeren
10,0 / 10

Super tevreden!

We zijn super tevreden!! Altijd bereikbaar, altijd meedenken en no-nonsens. Eerlijk en helder advies van vakkundige mensen. Super hoe Johan, Stephan en Elsemiek iedere keer weer de tijd nemen, samenwerken en fantastisch werk leveren !! En niet geheel onbelangrijk: mét resultaat. Hoe mooi wil je het hebben?!

ANBOS
10,0 / 10

Altijd vriendelijke vakkundige hulp!

Als ik Rob bel of mail met een probleem, lost hij het in no-time op. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en snel. Bij elk probleem, is het geen enkel probleem om Rob te contacten. Bedankt voor de fijne samenwerking!

ROS Friesland
10,0 / 10

Zeer tevreden met deze club

Ooit van ellende overgegaan naar Direct-ict. Eerst met de ideale oplossing werkplekken via remote desktop. We kunnen zo overal werken. Later hebben we als besparing onze KPN telefooncentrale naar VOIP om laten zetten, in samenwerking met een VOIP leverancier. Ook voor onze nieuwe website op WordPress en nieuwsbrief met Mailchimp bleek
Direct-ict de perfecte partner. Ze ontzorgen waar nodig en komen proactief met verbetervoorstellen. Sinds dit voorjaar is onze beveiliging verder opgeschroeft zodat we aan alle wettelijke eisen voldoen.
De helpdesk is altijd bereid snel te helpen, ook met vragen die niet direct op het gebaande pad liggen.
Al met al zeer tevreden met deze club!

Pluimers Hindernissen
9,0 / 10

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam , hebben zelf niet zoveel Ict kennis en zijn daarom blij direct ICT.

Camping Heino
10,0 / 10

Zeer fijne samenwerking

In de winter moeten alle prijzen weer in R4R het reserveringssysteem gezet worden, hier komen altijd weer vraagstukken uit. De samenwerking met alle medewerkers is goed, even op de mail je probleem en het wordt aangepast of overlegt. De website nemen we ook weer tot in de puntjes door met alle nieuwe mogelijkheden. Erg veel kennis binnen het bedrijf.

Camping Si-Es-An
8,0 / 10

website camping Si-Es-An

Zeer positieve reactie mogen ontvangen en dan zelf ook erg tevreden over het eind resultaat. Goed werk mannen!

Bureau Nicolai
9,0 / 10

Direct ICT heeft een prachtige website opgeleverd voor mijn klant Landgoed Oud Zandbergen. Fijn contact, goed intake en daarna een passende uitvoering. Een moderne en professionele partij.

Bio Enterprise
8,0 / 10

Websites

snel en efficient. afspraak is afspraak

Team Adis
9,0 / 10

Professioneel en doeltreffend!

Team Direct ICT heeft ons uitstekend begeleid en gezorgd voor een doeltreffende website voor één van onze klanten. Voorgaande systeem was gebaseerd op een eigen CMS systeem wat niet meer voldeed aan ons eisen. Ons keus voor WordPress stond vast en met behulp van Direct ICT hebben we binnen het eerste maand al extra aanvragen mogen ontvangen! Zeer aan te raden dus!

Vakantiepark het Stoetenslagh
10,0 / 10

Vanwege goede samenwerking al jaren klant

Snel en adequate handelen op vragen van ons, daarnaast maken ze ook veel maatwerk.

Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten
9,0 / 10

Samenwerking met DirectICT

Als organisatie werken wij sinds een aantal jaren samen met DirectICT. Dit naar onze grote tevredenheid. Problemen worden over het algemeen snel opgelost en DirectICT is zeer goed bereikbaar. Zowel per mail als telefonisch. Problemen worden serieus genomen en samen wordt naar goede oplossingen gezocht.

Stichting Rosengaerde
10,0 / 10

Prettige service!

De service van Directict is erg fijn! De wachttijd is niet lang en ze denken graag met je mee.

Schoonmaakorganisatie Benjamins
9,0 / 10

Fijne snelle service en goede kwaliteit

Direct ICT heeft onze website gebouwd. We zijn erg tevreden over het proces, het overleg en het uiteindelijke resultaat. Ook aanpassingen worden snel gemaakt. Daarnaast zijn het prettige medewerkers om mee te overleggen. Ook de online backup loopt altijd prima!

Servoy
10,0 / 10

Betrouwbaar, Bereikbaar en een echte automatiserings partner

Servoy werkt al meer dan 10 jaar samen met Direct ICT. Direct ICT is een partner die veel kennis in huis heeft en daardoor kan helpen met een breed scala aan automatiserings uitdagingen. Ook veel van onze klanten maken gebruik van de diensten van Direct ICT. Direct ICT’s Servoy hosting diensten zijn uitstekend en kunnen wij iedereen aanbevelen.

Foto Konijnenberg
9,0 / 10

Zeer tevreden!

De resultaten van de inspanningen van Direct ICT zijn: een betere inzet van de beschikbare fysieke servers; een kostenreductie op stroomkosten; bijna geen e-mail spam meer;de proactieve monitoring signaleert vroegtijdig storingen (zoals server-, CPUbelasting, schijfgrootte etc.);

PCOB Zwolle
9,0 / 10

Zeer correct en de meerwaarde is hun communicatiekracht

De dienstverlening van Direct ICT verloopt volgens planning, is zeer correct en de meerwaarde is hun communicatiekracht. Direct ICT werkt klantgericht, denkt mee en wat heel prettig is dat vragen van onze medewerkers in gewone taal kunnen worden gesteld en belangrijker nog, in gewone taal door Direct ICT worden beantwoord. – PCOB: “PCOB is een zeer tevreden klant en kan Direct ICT warm bij u aanbevelen!

CBD Maarssen
8,0 / 10

De reactietijd op issues of problemen is bovendien ongekend snel

Direct ICT onderscheidt zich van andere vergelijkbare dienstverleners door hun vermogen om op een prettige en toegankelijke manier te communiceren met de opdrachtgever en de gebruikers. – CBD: “De reactietijd op issues of problemen is bovendien ongekend snel. Vaak zijn de mensen van Direct ICT al bezig met het zoeken naar de oplossing als de gebruikers het probleem nog maar net opgemerkt hebben.”