Onze klanten beoordelen ons met een 9,3

We zijn benieuwd naar uw ervaring met Direct ICT. Bent u tevreden over onze service of heeft u verbeterpunten waar wij van kunnen leren? Laat een beoordeling achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
9

Kuiper spuiterij

Prettige samenwerking

Dankzij Google Ads wat verzorgd is door Direct ICT, krijgen we dagelijks aanvragen voor keukens, binnendeuren en radiatoren te spuiten. Als we niet in Google hadden geïnvesteerd hadden we nu niet dagelijks aanvragen gehad.

9

A&O fonds Gemeenten

Het fijne van Direct ICT is dat ze snappen dat IT meer is dan hardware en software, maar dat inzicht in mensen en werkprocessen misschien nog wel belangrijker is. Door samen de juiste keuzes te maken en met een doordacht plan voor training, werd de best ingrijpende veranderingen bij de digitale transformatie door onze medewerkers positief ontvangen

10

Historisch Hout

Nieuwe website Historisch Hout

Professionele partij, komt zijn afspraken na en weet goed in te spelen op de wensen van de klant!

9

JHA Products (goedkopekledinghangers.nl)

Zeer tevreden

Wij zijn al jaren zeer tevreden over de prettige samenwerking met Direct ICT

10

PPS Construct

Direct ICT heeft know how en ontzorgt

Als startend bedrijf hadden we veel ICT vragen en wensen. Via onze websiteontwerper kwamen we bij Direct ICT terecht. We hebben heel prettig gesproken met Rob. Rob luistert, denkt mee, legt uit en presenteert vervolgens een passende oplossing die hij ook nog eens heel kundig implementeert. Deze expertise en menselijke touch heeft onze ICT voorzieningen naar een hoger niveau gebracht. Een aanrader voor ieder bedrijf dat de ICT voorzieningen graag wil uitbesteden!

10

ANBOS

Altijd vriendelijke vakkundige hulp!

Als ik Rob bel of mail met een probleem, lost hij het in no-time op. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en snel. Bij elk probleem, is het geen enkel probleem om Rob te contacten. Bedankt voor de fijne samenwerking!

10

ROS Friesland

Zeer tevreden met deze club

Ooit van ellende overgegaan naar Direct-ict. Eerst met de ideale oplossing werkplekken via remote desktop. We kunnen zo overal werken. Later hebben we als besparing onze KPN telefooncentrale naar VOIP om laten zetten, in samenwerking met een VOIP leverancier. Ook voor onze nieuwe website op WordPress en nieuwsbrief met Mailchimp bleek
Direct-ict de perfecte partner. Ze ontzorgen waar nodig en komen proactief met verbetervoorstellen. Sinds dit voorjaar is onze beveiliging verder opgeschroeft zodat we aan alle wettelijke eisen voldoen.
De helpdesk is altijd bereid snel te helpen, ook met vragen die niet direct op het gebaande pad liggen.
Al met al zeer tevreden met deze club!

9

Pluimers Hindernissen

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam , hebben zelf niet zoveel Ict kennis en zijn daarom blij direct ICT.

10

Camping Heino

Zeer fijne samenwerking

In de winter moeten alle prijzen weer in R4R het reserveringssysteem gezet worden, hier komen altijd weer vraagstukken uit. De samenwerking met alle medewerkers is goed, even op de mail je probleem en het wordt aangepast of overlegt. De website nemen we ook weer tot in de puntjes door met alle nieuwe mogelijkheden. Erg veel kennis binnen het bedrijf.

9

Bureau Nicolai

Direct ICT heeft een prachtige website opgeleverd voor mijn klant Landgoed Oud Zandbergen. Fijn contact, goed intake en daarna een passende uitvoering. Een moderne en professionele partij.

8

Bio Enterprise

Websites

snel en efficient. afspraak is afspraak

9

Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten

Samenwerking met DirectICT

Als organisatie werken wij sinds een aantal jaren samen met DirectICT. Dit naar onze grote tevredenheid. Problemen worden over het algemeen snel opgelost en DirectICT is zeer goed bereikbaar. Zowel per mail als telefonisch. Problemen worden serieus genomen en samen wordt naar goede oplossingen gezocht.

10

Stichting Rosengaerde

Prettige service!

De service van Directict is erg fijn! De wachttijd is niet lang en ze denken graag met je mee.

10

Servoy

Betrouwbaar, Bereikbaar en een echte automatiserings partner

Servoy werkt al meer dan 10 jaar samen met Direct ICT. Direct ICT is een partner die veel kennis in huis heeft en daardoor kan helpen met een breed scala aan automatiserings uitdagingen. Ook veel van onze klanten maken gebruik van de diensten van Direct ICT. Direct ICT’s Servoy hosting diensten zijn uitstekend en kunnen wij iedereen aanbevelen.

9

PCOB Zwolle

Zeer correct en de meerwaarde is hun communicatiekracht

De dienstverlening van Direct ICT verloopt volgens planning, is zeer correct en de meerwaarde is hun communicatiekracht. Direct ICT werkt klantgericht, denkt mee en wat heel prettig is dat vragen van onze medewerkers in gewone taal kunnen worden gesteld en belangrijker nog, in gewone taal door Direct ICT worden beantwoord. – PCOB: “PCOB is een zeer tevreden klant en kan Direct ICT warm bij u aanbevelen!

8

CBD Maarssen

De reactietijd op issues of problemen is bovendien ongekend snel

Direct ICT onderscheidt zich van andere vergelijkbare dienstverleners door hun vermogen om op een prettige en toegankelijke manier te communiceren met de opdrachtgever en de gebruikers. – CBD: “De reactietijd op issues of problemen is bovendien ongekend snel. Vaak zijn de mensen van Direct ICT al bezig met het zoeken naar de oplossing als de gebruikers het probleem nog maar net opgemerkt hebben.”

Geef uw mening! Schrijf nu uw beoordeling over ons!

Geef uw beoordeling!