Nieuws

Trots! www.horizont.nl is vernieuwd!

De afdeling Web & Software van Direct ICT mocht voor Bio Enterprise aan de slag met een complete restyling van de webshop Horizont.nl.

Wij zijn trots dat we voor onze klant, Horizont, een fantastisch mooie, werkbare webshop hebben mogen realiseren. Geweldig om te doen! Mede dankzij de superfijne samenwerking met Monique Sulmann, Jacob Seinen, Ruben Assen en Wilko Dubbink hebben we in korte tijd deze mooie webshop kunnen bouwen.

Wat was de vraag?

Vernieuwing en restyling van de webshop, dat was de vraag van de agrarische groothandel Bio Enterprise. En dan een webshop voor het merk Horizont. Horizont is wereldspeler op het gebied van elektrische afrastering. Artikelen zijn verkrijgbaar via het dealernetwerk en online in de vernieuwde webshop.

Snel zoeken en bestellen

Producten zo aanbieden dat de klant snel vindt wat hij/zij zoekt. Een belangrijke, eigenlijk essentiële vraag bij deze website. Eigenlijk bij elke webshop. Zo wil een (potentiële) klant van Horizont snel en makkelijk zijn artikelen – afrastering en bijbehorende artikelen bestellen.

Doeltreffend navigeren

De navigatie van deze webshop maakten we overzichtelijk en in de huisstijl van Horizont. We kozen om diergroepen, producten en sale als hoofdgroepen te hanteren. Zo is er gekozen om producten per diergroep aan te bieden en hier een overzichtelijke webshop van te maken. Uiteindelijk staat er een goed doordachte en duidelijke webshop.

Design als verbinding

Vervolgens verbonden wij de techniek en content. Het eindresultaat is dan ook een krachtige, functionele en gebruiksvriendelijke website, met alle mogelijkheden direct in beeld.
Daarnaast hebben wij de webshop Horizont.nl gekoppeld aan Google Shopping. Op deze manier worden alle producten automatisch binnen het Google Shopping netwerk weergegeven, dit zorgt voor extra naamsbekendheid en meer conversies binnen de nieuwe webshop.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht
Trots! www.horizont.nl is vernieuwd!