Over ons

Wie is Direct ICT?

Wat is onze drive?

Enthousiast, ervaren, technisch, doorzetters, nuchter, in het bezit van een no-nonsense mentaliteit, meedenkend, creatief, spontaan, maar vooral mensen die met beide benen stevig op de grond staan. Het gaat er per slot van rekening niet om dat u een dure technische oplossing voor uw bedrijfsvraagstukken krijgt, maar een die gewoon perfect werkt. Een oplossing die past bij uw organisatie en doet wat die moet doen.

Missie

Direct ICT is een ICT-dienstverlener voor het MKB. Wij adviseren en implementeren oplossingen op het gebied van automatisering, internetdiensten en software. Direct ICT wil naast de ondernemer staan en zo samen met hem of haar, met de juiste oplossingen en diensten, bijdragen aan het succes van zijn onderneming. In gewoon Nederlands: U kunt zich volledig richten op datgene waar u goed in bent. Ondernemen, dus! Maar dan wel in de wetenschap dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw automatisering en geautomatiseerde bedrijfsprocessen.

Visie

Voor ons is automatisering is geen doel op zich, maar een middel voor een bedrijf om zijn doelen te bereiken. Door de juiste oplossingen en diensten van Direct ICT realiseert u uw bedrijfsdoelstellingen sneller en gemakkelijker. We geven onze klanten advies, inzicht en richting. No Nonsense oplossingen en maatwerk waar nodig, maar altijd in nauwe samenspraak met u.

Meer weten over onze diensten
neem contact op of bel met 0546 - 64 11 44

Historie

Hoe het allemaal begon...

Sinds de oprichting in 2004 door eigenaar Harjo Kompagnie is Direct ICT uitgegroeid tot een bedrijf waarin dagelijks twaalf professionele, enthousiaste medewerkers zich inzetten voor al onze klanten. Ons team bestaat grotendeels uit medewerkers die al jarenlang bij ons werken. Die loyaliteit ziet u ook terug bij onze klanten. We hechten veel waarde aan langdurige relaties. Door als partner samen met onze klanten de juiste oplossingen te realiseren, zijn we geworden tot wie we zijn; betrouwbaar, creatief, meedenkend, efficiënt, flexibel en met een scherp oog voor verandering. We zijn in staat om met onze klanten mee te groeien en hen altijd te voorzien van veilige, betrouwbare en betaalbare oplossingen.

Direct ICT gelooft in u (en mede door onze bijdrage) in het succes van uw onderneming!

Meer weten? Neem contact met ons op

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Direct ICT B.V. is sinds 2004 een erkend leerbedrijf. We zijn geaccrediteerd voor de opleidingen:

  • Medewerker marketing en communicatie (25148) (Niveau 4)
  • Applicatie- en mediaontwikkelaar (25187) (Niveau 4)
  • ICT-beheerder (25189) (Niveau 4)
  • Medewerker beheer ICT (25191) (Niveau 3)
  • Netwerk en mediabeheer (25190) (Niveau 4)
  • Mediavormgever (25201) (Niveau 4)

Hiermee zijn we door SBB (Samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven) gekwalificeerd voor goede leermogelijkheden en deskundige begeleiding.

Ben je op zoek naar een stageplek waar je ook daadwerkelijk kennis kan vergaren? Kijk dan bij onze vacatures of neem contact met ons op.