Wie zijn wij?
Wat is onze drive?

Verlengstuk van uw organisatie

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Professioneel team

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

No-Nonsense mentaliteit

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Over ons

Direct ICT is een ICT-dienstverlener voor het MKB. Wij adviseren en implementeren oplossingen op het gebied van cloud, security, web en software.

Missie

Direct ICT wil naast de ondernemer staan en zo samen met hem of haar, met de juiste oplossingen en diensten, bijdragen aan het succes van zijn of haar onderneming. In gewoon Nederlands: U kunt zich volledig richten op datgene waar u goed in bent. Ondernemen, dus! Maar dan wel in de wetenschap dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw cloud, security, web en software, kortom over alle geautomatiseerde bedrijfsprocessen.

Visie

Voor ons is de dienstverlening op het gebied van cloud, security, web en software geen doel op zich, maar een middel voor een bedrijf om zijn doelen te bereiken. Door de juiste oplossingen en diensten van Direct ICT realiseert u uw bedrijfsdoelstellingen sneller en gemakkelijker. We geven onze klanten advies, inzicht en richting. No Nonsense oplossingen en maatwerk waar nodig, maar altijd in nauwe samenspraak met u.

Wie zijn we, ons team


Sponsoring


Lokaal, sociaal, betrokken, sportief, christelijk, duurzame relaties opbouwen….termen die wij passend vinden bij sponsoring. Daarom hebben voor diverse sponsorprojecten gekozen die wij stuk voor stuk een warm hart toedragen en waar wij met recht ook een trotse sponsor van zijn:

www.hammerbrinkdagen.nl
Ontwerp, hosting en onderhoud website. Vier bijzondere dagen in het gezellige brinkdorp Den Ham.
www.boostgospelfestival.nl Donatie aan Boost Gospel Festival wat jaarlijks georganiseerd wordt op tweede Pinksterdag. De pijlers van dit festival zijn: Music, Inspire en Connect.

www.zwembaddegroenejager.nl
Gouden Sponsor en daarnaast technisch ontwerp website, hosting en onderhoud. Het Zwembad de Groene Jager is sinds 2013 geprivatiseerd en draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Ruim 200 vrijwilligers en 100 sponsoren zijn betrokken bij de exploitatie van het zwembad.

www.hvcdenham.nl
Gouden Sponsor van meisjesteam B2. Daarnaast technisch ontwerp, hosting en technisch onderhoud van de website.

www.oranjehartdenham.nl
Technisch ontwerp, hosting en technisch onderhoud website.

www.gkv-denham.nl
Ontwerp, hosting en technisch onderhoud. Christelijke geloofsgemeenschap welke iedere zondag kerkdiensten houdt in Den Ham.

www.banthumloop.nl
Hoofdsponsor. Plus ontwerp, hosting en onderhoud website. Een jaarlijks terugkerend hardloopevenement in het Overijsselse dorp Bergentheim. In 2019 wordt de Banthumloop zelfs voor de 25e keer gehouden!

www.vvbruchterveld.nl
Hosting en technisch onderhoud

www.zwat.nl
ZWAT is een organisatie biedt professionele begeleiding en ondersteuning aan kinderen en volwassenen tussen 14 en 65 jaar. Bij ZWAT-Zorgwerkplaats is plaats voor mensen die op eigen tempo mogen en willen werken. Mensen met zowel geestelijke of lichamelijke beperkingen, die iets willen leren en/of ervaring willen opdoen in de autotechniek en/of houtbewerking. Direct ICT is als sponsor betrokken bij deze organisatie.

www.twentsewensambulance.nl
De Stichting Twentse Wens Ambulance is een non-profit organisatie die ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) erkend is. De stichting heeft als doel de laatste wensen van langdurig zieken en (pre)terminale patiënten mogelijk te maken door passend vervoer te bieden. Onder begeleiding van onze vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en hun ziekte even vergeten. Direct ICT is als sponsor betrokken bij deze stichting.

www.fietsenvoorkika.nl
Ontwerp, hosting en onderhoud website. In 2013 en 2017 heeft Andre Olsman gefietst voor Kika. In 2017 zelfs 3250 km. Beide jaren werd er meer dan 10.000 opgehaald wat bestemd is voor Kika! Fantastisch wat een prestatie!

Al 15 jaar bedienen we klanten door heel Nederland

Klantenbeoordeling
9,3 / 10
(20 beoordelingen)