Over Direct ICT

Wij zijn Direct ICT en wij mogen al ruim 15 jaar zeggen dat wij trots zijn op ons werk. Sinds 2005 bedienen wij dagelijks diverse klanten in zowel binnen- en buitenland vanuit ons kantoor te Den Ham of vanuit onze thuiswerkplek. Sinds de start is Direct ICT uitgegroeid tot een team van 17 gepassioneerde professionals.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
// No Nonsense en één aanspraakpunt

Missie en visie

Direct ICT wil naast de ondernemer staan en zo samen met hem of haar, met de juiste oplossingen en diensten, bijdragen aan het succes van zijn of haar onderneming. In gewoon Nederlands: Je kan je volledig richten op datgene waar je goed in bent. Ondernemen, dus! Met onze no-nonsense oplossingen en maatwerk waar nodig, maken wij voor jou de mooiste, snelste en nieuwste oplossingen op het gebied van Cloud, Security, Web en/of Software, maar wel altijd in nauwe samenspraak met jou.

Bij ons vind je alle ICT onder 1 dak, 4 divisies volledig afgestemd op elkaar, met als voordeel één aanspraakpunt voor al uw ICT vraagstukken. Hoe makkelijk wil je het hebben!

De divisies Cloud en Security richten zich vooral op het inrichten, beheren, beveiligen en onderhouden van jouw ICT omgevingen. Waarbij de divisies Web & Software zich dagelijks bezig houden met het ontwikkelen van websites en webshops, het versterken van je online marketing positie en het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties.

Sponsoring

Lokaal, sociaal, betrokken, sportief, christelijk, duurzame relaties opbouwen… Termen die wij passend vinden bij sponsoring. Daarom hebben wij voor diverse sponsorprojecten gekozen, die wij stuk voor stuk een warm hart toedragen en waar wij met recht ook een trotse sponsor van zijn.