Beveiliging
Vanzelfsprekend op nummer één

Verlengstuk van uw organisatie

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Professioneel team

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

No-Nonsense mentaliteit

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Beveiliging

De hele wereld is verbonden via internet. Mensen zijn met elkaar verbonden via internet. We delen, verspreiden en ontvangen veel informatie onder elkaar via internet, allerlei sociale media en e-mail. Helaas heeft niet iedereen even goede bedoelingen met die informatie. Dat dwingt ons om steeds meer maatregelingen te nemen op het gebied van beveiliging.

DDos aanvallen, virusverspreiding, spam mail, phishing, cryptolockers zijn helaas aan de orde van de dag. Vaak ontstaat een probleem door één simpele mail waarna al uw apparaten en netwerk van buitenaf toegankelijk zijn en al uw waardevolle bedrijfsgegevens op straat liggen.

Direct ICT gelooft in veilig werken en helpt u door u vroegtijdig in kennis te stellen van ophanden zijnde gevaren. We zetten structurele oplossingen in om de kansen op schadelijke software en aanvallen te verkleinen. Wij kijken kritisch naar de rechten en toegankelijkheid van uw netwerk, opdat risico’s zoveel mogelijk beperkt worden. We maken van uw IT-omgeving een fort dat moeilijk te nemen is. Mocht dit de kwaadwillende lieden onverhoopt toch lukken, dan is het belangrijk om goed voorbereid te zijn.

Direct ICT zorgt op voorhand dat er duidelijkheid is over de te nemen stappen bij een beveiligingsincident. Hierin is tevens rekening gehouden met de wet bescherming persoonsgegevens en meldplicht datalek. U krijgt een totaaloverzicht van de beveiliging en risico’s. Samen met Direct ICT zorgt u zo voor de meest betrouwbare oplossing.

Flexibel uitbreiden


Welke potentiele knelpunten en veiligheidsrisico’s zijn er? Met de ICT audit bent u in de meeste gevallen down time een stap voor.
meer informatie
Heel belangrijk dat u en uw medewerkers zich bewust zijn van de gevaren van “Phishingmail”.
meer informatie
Wij geloven in de voordelen en kostenbesparingen die het voor ondernemingen meebrengt.
meer informatie

Meer weten
over onze
security diensten?

neem contact op

of bel met 088 – 2080400

Security scan


Het gebruik van enkel antivirus software en traditionele firewalls is niet meer voldoende om optimaal beveiligd te zijn. Heeft u zicht op waar de risico’s binnen uw netwerk zich bevinden? Wij brengen deze risico’s in kaart en begeleiden u bij het oplossen hiervan.
Direct ICT gelooft in pro-activiteit en zijn graag de risico’s en dreiging voor. Met onze ICT beveiligingsoplossingen tillen we de informatiebeveiliging van uw bedrijf blijvend naar een hoger niveau.

Bent u net als Direct ICT pro-actief? Neem contact op voor onafhankelijk advies en ervaar wat we voor u kunnen betekenen.

Spamfiltering en malware detection


Direct ICT gelooft in onverstoorbaarheid en laat zich niet afleiden. Ook u kunt ongestoord ondernemen met de passende oplossingen van Direct ICT. Door de inzet van bijvoorbeeld antivirus software, mailcleaners of door een firewall bent u 24 uur per dag verzekerd van de beste oplossing om spam, aanvallen, gevaarlijke bestanden en ongewenste e-mail tegen te gaan.

Gebruikte technieken:

  • Mailcleaner
  • Eset antivirus
  • F-secure
  • Fortigate, HP firewalls