Consultancy en training
Omdat samenwerken zorgt voor resultaat!

Verlengstuk van uw organisatie

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Professioneel team

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

No-Nonsense mentaliteit

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Consultancy en Training

U kunt altijd een beroep doen op Direct ICT voor het inwinnen van advies met betrekking tot een database-project of softwaretoepassing. We kijken samen naar een passende oplossing en maken desgewenst hiervoor een plan van aanpak.

Direct ICT gelooft in samenwerken en kennisdelen. Dat merkt u vanaf het eerste moment. Onze consultants zijn door de wol geverfd en hebben zeer veel ervaring en kennis die ze graag met u delen. We weten alles van projectbegeleiding, software architectuur, analyse en optimaliseren van software, websites of databases, inzet van API koppelingen en het trainen van uw medewerkers in het gebruik van applicaties.

Waar we goed in zijn


Slimme webapplicaties van Direct ICT bieden altijd een resultaat gerichte oplossing!
meer informatie
Snel, maar dan ook echt snel, ontwikkelen!
meer informatie
DirectManager CRM is een zeer compleet, gebruikersvriendelijk, online CRM-systeem.
meer informatie

Meer weten
over Consultancy en training?

neem contact op

of bel met 088 – 2080404

Servoy Consultancy en Training


Om softwareontwikkelaars kennis te laten maken met de professionele en veelzijdige mogelijkheden van Servoy, biedt Direct ICT Servoy trainingen aan. Dit varieert van het ontwikkelen van software tot het beheren van ontwikkel- en productieomgevingen.

Ere wie ere toekomt


Vanaf de start van Servoy Nederland is Direct ICT zeer enthousiast geweest over het product Servoy. Direct ICT is lid van het Servoy Alliance Network en mag zich SAN developer noemen. Direct ICT is één van de eerste partijen in Nederland, die deze technologie zich eigen heeft gemaakt. In 2006 zijn we trotse winnaar van de RAD Race Servoy geworden.

Tijdens de ServoyWorld conferentie in 2012 en de ServoyCamp conferentie in 2014 won Direct ICT tot 2 maal toe achter elkaar de Servoy Valued Professional Award. Dit als blijk van waardering vanuit Servoy richting Direct ICT, voor onze professionele aanpak in Servoy projecten.