Service portalen
Informatievoorziening voor uw klanten

Verlengstuk van uw organisatie

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Professioneel team

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

No-Nonsense mentaliteit

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Service portalen

Service portalen van Direct ICT zorgen voor een optimale online verbinding tussen u en uw klanten maar ook tussen u en uw medewerkers, bijvoorbeeld urenregistratie, telefoongids etc. U heeft een instrument in handen om gericht informatie te delen. Wij bieden hiervoor oplossingen als klantportalen en intranetten.

Klantportalen


U zet de volgende stap in klantvriendelijkheid en dienstverlening door de inzet van een klantportaal. Hiermee ontsluit u informatie die uitsluitend voor die klant bedoeld is. Een klantportaal stelt de klant in staat zelf gemakkelijk en snel zaken te regelen.

Direct ICT gelooft in de meerwaarde van klantvriendelijkheid en zelfstandig handelen. Beide terug te vinden in het klantenportaal. Een klantportaal ontstaat door informatie uit verschillende systemen overzichtelijk te presenteren, wijzigbaar te maken en na deze wijziging weer op te slaan in de verschillende systemen. Ook andere applicaties, bijvoorbeeld voorraadbeheer, worden gekoppeld zodat het klantportaal het centrale punt is van waaruit uw klant rechtstreeks al zijn zaken regelt

Zet ook de volgende stap in klantvriendelijkheid en Direct ICT helpt u graag bij het bepalen van de informatie architectuur en de ontwikkeling van klantportalen.

Meer informatie
Een website is geen uithangbord of een online bedrijfsbrochure, maar een volwaardig en effectief communicatiemiddel.
Meer informatie
Kwalitatief hoogwaardigere bezoekers, geeft de mogelijkheid uw doelstellingen te bepalen en te behalen.
Meer informatie
Veilig, betrouwbaar en snel. In combinatie met een snelle, klantvriendelijke dienstverlening en deskundig advies.
Meer informatie

Meer weten
over onze
service portalen?

neem contact op

of bel met 088 – 2080404

Intranet


Centrale bedrijfsinformatie, sociaal gebundeld.

Belangrijke informatie voor het personeel, arbeidsvoorwaarden of werkprocedures. Zijn ze beschikbaar? Zijn ze te vinden? Wie werkt er op welke afdeling? En wat is ook alweer het telefoonnummer van die ene collega van afdeling Inkoop? Allemaal vragen waarop het antwoord makkelijk te vinden is op het een intranet.

Een intranet is een platform waarop u kennis kan delen met collega’s, kennisgroepen creëert en organisatie informatie kan vinden zoals P&O beleid etc. Een intranet is niet alleen meer te benaderen vanaf kantoor maar is overal ter wereld beschikbaar. Het is flexibele manier van communiceren en gelijk een sociaal samenkomen.

Direct ICT gelooft in de medewerker als interne klant. Door gebruik te maken van intranet is het eenvoudig om berichten en bestanden met elkaar te delen. Alle informatie wordt aangeboden vanuit een veilige omgeving. De invulling van intranet is per bedrijf verschillend. Direct ICT denkt met u mee in de oplossing en begeleiden u bij het opzetten van intranet als meerwaarde voor uw bedrijf.

Benieuwd? Neem contact met ons op!