Uw producten online verkopen
Eenvoudig met een webshop!

Verlengstuk van uw organisatie

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Professioneel team

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

No-Nonsense mentaliteit

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Webshop

Mensen zoeken online naar informatie over producten en vergelijken deze met andere aanbieders voordat ze overgaan tot de aanschaf van het product. Het merendeel kijkt hierbij naar producten die in webshops worden aangeboden.

Webwinkels zijn extreem populair in Nederland. Kijk maar naar bekende bedrijven zoals Bol.com en Wehkamp.nl. Zij presenteren hun producten op een overzichtelijke manier en besteden veel aandacht aan de gebruikersinteractie in hun webwinkel. Het gebruikersgemak geeft de (potentiële) klant een positieve beleving.

Het hebben van een website en/of webshop wordt daarom steeds interessanter, voor zowel grote en kleine ondernemingen. Het is eigenlijk het starten van uw vestiging op het internet. Uw winkel is 24 uur per dag, zeven dagen in de week geopend voor uw klanten. Ervaar hoe snel uw klantenkring toeneemt.

Direct ICT gelooft in online winkelen en laat u graag kennismaken de mogelijkheden en de maximale groeipotentie van een webshop.

Webwinkels – Betaalmethoden


Tevens is het mogelijk om het IDEAL betaalsysteem te integreren in uw webwinkel. Met iDEAL kan de klant vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. IDEAL is direct gekoppeld aan het internetbankierprogramma van de klant. Zo zal de klant sneller een aankoop doen op uw website omdat het betaalsysteem vertrouwd word afgehandeld door de bank van de klant.

Website uitbreiden


Verder is het mogelijk om naast de webwinkel ook uw gewone website te integreren. Zo ademt de website dezelfde sfeer uit als de webwinkel. Deze website is ook door uw zelf te beheren. U kunt dus zelf pagina’s aanpassen, nieuwsberichten en afbeeldingen toevoegen.

Hiervoor krijgt u bijvoorbeeld een nieuw te ontwerpen website, special gericht op uw eigen huisstijl,  een responsive website/webwinkel, zoekmachine optimalisatie en kunnen wij uw hosting en domeinnaam verzorgen.  U kunt uw eigen webwinkel beheren door zelf producten aan de webwinkel toe te voegen. Automatische afhandeling van de orders en overzichtelijke lijst van al uw klanten.