Een website die voor u werkt!
Omdat wij overtuigd zijn dat het ook anders kan.

Verlengstuk van uw organisatie

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Professioneel team

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

No-Nonsense mentaliteit

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Websites

We geloven in effectieve communicatie. We zien een website dan ook niet als een uithangbord of een online bedrijfsbrochure, maar als een volwaardig en effectief communicatiemiddel.

Wanneer wij een website voor u ontwerpen gaan we dan ook niet alleen voor het mooie plaatje. Samen met u bepalen we welk doel de website dient zodat de boodschap van uw bedrijf optimaal over het voetlicht komt.

Internet is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Wanneer u de concurrentie voor wilt blijven en de mogelijkheden van internet voor uw bedrijf maximaal wilt benutten, is de juiste internetstrategie van cruciaal belang. Hoe u dat doet? Samen met Direct ICT!

Direct ICT denkt met u mee om uw bedrijf professioneel op internet te presenteren. Of het nu gaat om een nieuwe website, uw bestaande website herontwerpen of een geavanceerde webapplicatie, Direct ICT is hierbij uw betrouwbare partner.

Een overzicht van de mogelijkheden

  • Ontwerp van functionele en stijlvolle website
  • Restyling van websites
  • Realiseren van webshops;
  • Gebruikersvriendelijke navigatiestructuren op de websites
  • Maatwerkoplossingen binnen uw bestaande website
  • Een veilige, snelle en betrouwbare webhosting
  • Een website die goed wordt weergegeven op verschillende apparaten
  • Zoekmachine optimalisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Flexibel uitbreiden


Kwalitatief hoogwaardigere bezoekers, geeft de mogelijkheid uw doelstellingen te bepalen en te behalen.
meer informatie
Met WordPress hosting van Direct ICT heeft u alles in pakket geregeld bij een betrouwbare partij.
meer informatie
Veilig, betrouwbaar en snel. In combinatie met een snelle, klantvriendelijke dienstverlening en deskundig advies.
meer informatie

Meer weten
over onze
websites?

neem contact op

of bel met 088 – 2080404

Klantcases


Gebruiksvriendelijke websites


Wanneer iemand uw website bezoekt, is de eerste indruk belangrijk. Dit noemen we beleving. Wanneer het gevoel positief is, zal de bezoeker geneigd zijn de voor hem of haar relevante informatie te bekijken. Het is dus belangrijk dat uw informatie volgens een logische structuur wordt aangeboden. En met structuur bedoelen we niet alleen de content maar ook de indeling van de pagina.
Wij helpen u met het bepalen van de structuur van uw website en het optimaliseren van conversie van bezoek naar contact.

Goed vindbare websites


U investeert veel in een website maar wanneer deze niet gevonden wordt, draagt u eigenlijk het water naar de zee. Uw klanten moeten u kunnen vinden! Zonder bezoekers heeft uw website geen toegevoegde waarde. Direct ICT zorgt samen met u dat uw website direct goed gevonden wordt in de zoekmachines op de zoekwoorden die relevant zijn voor uw dienstverlening. We begeleiden u indien gewenst van begin tot eind bij het vullen en onderhouden van de content van uw website.

Eenvoudig te beheren


We geloven in de eenvoud. Dat betekent dat het niet moeilijk of ingewikkeld moet zijn om een website te beheren. Is dat beheer wel een breekpunt dan gaan gebruiksvriendelijkheid en de vindbaarheid van uw website op den duur vanzelf verloren. Wij ontwikkelen uw website zodanig dat ze eenvoudig te beheren is en alle elementen eenvoudig te bewerken zijn. Hierdoor houdt u zelf de controle over uw website. We trainen u (desgewenst) bij de oplevering van uw website. En daar hebt u echt geen uitgebreide ICT-kennis voor nodig. Direct ICT: zo eenvoudig kan het zijn!