Beveiliging

Beveiliging

Vanzelfsprekend op nummer één

De hele wereld is verbonden via internet. Mensen zijn met elkaar verbonden via internet. We delen, verspreiden en ontvangen veel informatie onder elkaar via internet, allerlei sociale media en e-mail. Helaas heeft niet iedereen even goede bedoelingen met die informatie. Dat dwingt ons om steeds meer maatregelingen te nemen op het gebied van beveiliging.

DDos aanvallen, virusverspreiding, spam mail, phishing, cryptolockers zijn helaas aan de orde van de dag. Vaak ontstaat een probleem door één simpele mail waarna al uw apparaten en netwerk van buitenaf toegankelijk zijn en al uw waardevolle bedrijfsgegevens op straat liggen.

Direct ICT gelooft in veilig werken en helpt u door u vroegtijdig in kennis te stellen van ophanden zijnde gevaren. We zetten structurele oplossingen in om de kansen op schadelijke software en aanvallen te verkleinen. Wij kijken kritisch naar de rechten en toegankelijkheid van uw netwerk, opdat risico’s zoveel mogelijk beperkt worden. We maken van uw IT-omgeving een fort dat moeilijk te nemen is. Mocht dit de kwaadwillende lieden onverhoopt toch lukken, dan is het belangrijk om goed voorbereid te zijn.

Direct ICT zorgt op voorhand dat er duidelijkheid is over de te nemen stappen bij een beveiligingsincident. Hierin is tevens rekening gehouden met de wet bescherming persoonsgegevens en meldplicht datalek. U krijgt een totaaloverzicht van de beveiliging en risico’s. Samen met Direct ICT zorgt u zo voor de meest betrouwbare oplossing.

Meer weten over onze automatisering
neem contact op of bel met 0546 - 64 11 44