IT Beveiliging

DDos aanvallen, virusverspreiding, spam mail, phishing, cryptolockers zijn helaas aan de orde van de dag, ook binnen jou organisatie.

  1. We zetten structurele oplossingen in om de kansen op schadelijke software en aanvallen bij jou te verkleinen.
  2. Ontvang een totaaloverzicht van de beveiliging en risico’s.
// Alfa Melktechniek
Inrichting Cloud-First IT-omgeving

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze security diensten?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
// voorkomen is beter dan genezen

Iedereen en alles is met elkaar verbonden

De hele wereld is verbonden via internet. Mensen zijn met elkaar verbonden via internet. We delen, verspreiden en ontvangen veel informatie onder elkaar via internet, allerlei sociale media en e-mail. Helaas heeft niet iedereen even goede bedoelingen met die informatie. Dat dwingt ons om steeds meer maatregelingen te nemen op het gebied van beveiliging.

Daarom is goede IT beveiliging van levensbelang binnen jouw organisatie. Cybercriminaliteit is bezig met een opmars, ook in Nederland, mede omdat er veel geld mee te verdienen valt. Voor je het weten kloppen deze cybercriminelen bij jou organisatie aan, wees hierop voorbereid. Je wilt ten slotte niet dat jouw bedrijf wordt platgelegd, er gevoelige informatie op straat komt te liggen of zelfs imagoschade is er mogelijk Wij helpen je vroegtijdig in kennis te stellen van ophanden zijnde gevaren.

Waarom kiezen voor een IT beveiliging van Direct ICT?

  1. Wij denken net één stap verder, het preventief beheer.
  2. Het inzetten van slimme “scan” producten, houden wij kwetsbaarheden buiten de deur.
  3. Geen enkele ICT omgeving is gelijk, wij passen de oplossing hierop aan.
  4. Wij maken samen met jou een beveiligingsbeleid.

Een IT beveiling aangepast op jouw omgeving

IT is waarschijnlijk niet meer weg te denken uit je organisatie, maar wordt er hierbij wel eens nagedacht over de beveiliging hiervan? Is bij jou de IT beveiliging wel op orde? Wordt hier geen aandacht aanbesteed? Vaak ontstaat een probleem door één simpele mail waarna al jouw apparaten en netwerk van buitenaf toegankelijk zijn en al jullie waardevolle bedrijfsgegevens op straat komen te liggen.

Wij geloven in veilig werken en helpen jouw deze gevaren vroegtijdig te detecteren. We zetten structurele oplossingen in om de kansen op schadelijke software en aanvallen te verkleinen. Wij kijken kritisch naar de rechten en toegankelijkheid van jouw netwerk, zodat risico’s zoveel mogelijk beperkt worden. We maken van jouw IT-omgeving een fort dat moeilijk te nemen is. Mocht dit de kwaadwillende lieden onverhoopt toch lukken, dan is het belangrijk om goed voorbereid te zijn.

Omdat geen enkele IT omgeving gelijk is, is het belangrijk dat onze beveiligingsoplossingen te alle tijde de aanval kunnen openen op de kwaadwillende. Hierbij denken wij graag met jullie mee, er is voor ons geen verschil in een compleet server park, enkel het gebruik van laptops of dat je in de cloud werkt. Wij zijn trots op onze oplossingen, en deze willen we graag toepassen om jou IT omgeving veilig te houden!

// Neem nu contact met ons op voor een kennismaking

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden van IT beveiliging? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en vrijblijvend een kennismaking te plannen.