Communicatie

Communicatie

Zekerheid is continuïteit

U wist het misschien allang maar aan de basis van uw bedrijfsvoering staat communicatie. Niet alleen communicatie tussen personen maar meer nog de fysieke verbinding tussen uw bedrijf en het internet. Omdat we ondertussen zo afhankelijk zijn geworden van het internet en we ons bijna niet meer kunnen veroorloven off line te zijn, is bedrijfszekerheid van deze verbinding essentieel.

Direct ICT gelooft in verbinding en vertaalt die zekerheid naar voorwaarden die de continuïteit van uw bedrijf waarborgt. Wij bepalen dan ook graag samen met u welke voorwaarden dat zijn. Wordt de bedrijfsvoering verstoord als er geen internetverbinding is? Wanneer het antwoord ja is, adviseren we om een zogenoemde fall-back lijn te hebben (tweede internetverbinding).

Communicatie is bij deze tevens de verbinding tussen u en uw klanten. Voor voordelige telefonie oplossingen is het een uitkomst om te bellen via het internet (VOIP).

Op deze manier kijkt Direct ICT samen met u naar oplossingen voor alle communicatiemiddelen. Mede door de inzet van onze zorgvuldig geselecteerde partners en leveranciers bieden we u een oplossing die u op het lijf geschreven is.

Meer weten over onze automatisering
neem contact op of bel met 0546 - 64 11 44