Communicatie
Altijd verbonden

Verlengstuk van uw organisatie

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Professioneel team

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

No-Nonsense mentaliteit

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Communicatie

U wist het misschien allang maar aan de basis van uw bedrijfsvoering staat communicatie. Niet alleen communicatie tussen personen maar meer nog de fysieke verbinding tussen uw bedrijf en het internet. Omdat we ondertussen zo afhankelijk zijn geworden van het internet en we ons bijna niet meer kunnen veroorloven off line te zijn, is bedrijfszekerheid van deze verbinding essentieel.

Direct ICT gelooft in verbinding en vertaalt die zekerheid naar voorwaarden die de continuïteit van uw bedrijf waarborgt. Wij bepalen dan ook graag samen met u welke voorwaarden dat zijn. Wordt de bedrijfsvoering verstoord als er geen internetverbinding is? Wanneer het antwoord ja is, adviseren we om een zogenoemde fall-back lijn te hebben (tweede internetverbinding).

Communicatie is bij deze tevens de verbinding tussen u en uw klanten. Voor voordelige telefonie oplossingen is het een uitkomst om te bellen via het internet (VOIP).

Op deze manier kijkt Direct ICT samen met u naar oplossingen voor alle communicatiemiddelen. Mede door de inzet van onze zorgvuldig geselecteerde partners en leveranciers bieden we u een oplossing die u op het lijf geschreven is.

Flexibel uitbreiden


U wilt zich niet druk hoeven maken over randzaken als automatisering, behalve dan dat het werken moet. En goed ook.
meer informatie?
Ook u kunt ongestoord ondernemen met de passende oplossingen van Direct ICT.
meer informatie?
Wij geloven in de voordelen en kostenbesparingen die het voor ondernemingen meebrengt.
meer informatie?

Meer weten
over onze
diensten?

meer informatie?

of bel met 088 – 20 80 400

Wat wij aanbieden


DSL

Zakelijk DSL Internet is de ideale manier voor bedrijven om voordelig online te zijn. Met snelheden tot wel 50MBit/s is zakelijk DSL internet perfect voor de kleinere bedrijven. Deze internet oplossing is uitstekend geschikt wanneer een supersnelle internetverbinding niet nodig is of als de bedrijfslocatie geen Glasvezel & COAX/kabel internetaansluitingen heeft. Direct ICT adviseert u erover en realiseert uw zakelijke DSL verbinding. Direct ICT verbindt zich graag aan u. Letterlijk en figuurlijk.

Glasvezel

Direct ICT gelooft in verbinding. Wij adviseren u over glasvezelverbinding en de voordelen ervan en realiseren deze bovendien. In combinatie met bijvoorbeeld een coax/dsl verbinding reduceert u de kans op uitval van internet tot een minimum. Daarnaast realiseren wij directe verbindingen met ons eigen datacenter of dat van anderen voor een nóg transparantere communicatie en minder kans op storingen. Direct ICT verbindt zich graag aan u. Letterlijk en figuurlijk.

VoIP

Met de VoIP-oplossingen van Direct ICT kunt u uw telefonie volledig locatie onafhankelijk laten opereren. Uw oude telefooncentrale op locatie is niet meer nodig. Slechts een maandabonnement en een internetconnectie naar het datacenter. Met VoIP kunt u nog eenvoudiger locatie onafhankelijk bellen door middel van de vast-mobiel integratie waarmee er vanaf een smartphone gebeld kan worden met een vast (zakelijk) nummer en vice versa. Met VoIP kan telefonie een echt verlengstuk worden van uw organisatie in plaats van een traditionele dienst.

Een aantal voordelen op een rijtje

  • Overal te beheren waar een internet verbinding aanwezig is
  • Geen locatie gebonden telefooncentrale maar in het datacenter
  • Meeliften op nieuwe updates en onderhoud
  • Automatische back-up van de configuratie
  • Eenvoudig inspelen op groei of krimp van uw bedrijf of organisatie
  • Extra mogelijkheden voor vast/mobiel integratie
  • Locatie onafhankelijk werken

Wanneer u geïnteresseerd bent in een locatie gebonden centrale of het vernieuwen daarvan, is Direct ICT ook uw betrouwbare partner. Met onze ervaring en vakkennis op het gebied van telefooncentrales op locatie staan wij u graag bij.

Meer weten over VoIP en wat het voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.