Intranet

Intranet

Centrale bedrijfsinformatie, sociaal gebundeld.

Belangrijke informatie voor het personeel, arbeidsvoorwaarden of werkprocedures. Zijn ze beschikbaar? Zijn ze te vinden? Wie werkt er op welke afdeling? En wat is ook alweer het telefoonnummer van die ene collega van afdeling Inkoop? Allemaal vragen waarop het antwoord makkelijk te vinden is op het een intranet.

Een intranet is een platform waarop u kennis kan delen met collega’s, kennisgroepen creëert en organisatie informatie kan vinden zoals P&O beleid etc. Een intranet is niet alleen meer te benaderen vanaf kantoor maar is overal ter wereld beschikbaar. Het is flexibele manier van communiceren en gelijk een sociaal samenkomen.

Direct ICT gelooft in de medewerker als interne klant. Door gebruik te maken van intranet is het eenvoudig om berichten en bestanden met elkaar te delen. Alle informatie wordt aangeboden vanuit een veilige omgeving. De invulling van intranet is per bedrijf verschillend. Direct ICT denkt met u mee in de oplossing en begeleiden u bij het opzetten van  intranet als meerwaarde voor uw bedrijf.

Benieuwd? Neem contact met ons op!

Meer weten over onze internetdiensten
neem contact op of bel met 0546 - 64 11 44