Website realisatie

Realisatie website

Uw idee gevormd tot een technisch resultaat

Wanneer het u uitsluitend te doen is om het technisch realiseren van uw creatieve ideeën of een ontwerp van een website, maakt Direct ICT een perfecte 1-op-1 vertaling hiervan. En u als marketing, reclame of communicatiespecialist hoeft hiermee geen concessies te doen. Geen enkele!

Vanzelfsprekend maken wij gebruik van de nieuwste (bewezen) technieken waardoor u een optimaal werkende website krijgt opgeleverd.

Werkwijze

De technische realisatie van een website begint met het bespreken van het door u aangeleverde idee  of ontwerp. Vervolgens maken wij een vertaalslag van ontwerp naar daadwerkelijke website. Tijdens de ontwikkeling blijven we in nauw contact en is het proces inzichtelijk. Door deze transparante werkwijze kan er altijd bijgestuurd worden en bewaken we samen de voortgang.

Referenties

Omdat we ook veel onder private label werken, kunnen we onze refenties niet tonen. Wel brengn we u bij aanvraag graag in contact met de diverse marketing, reclame en communicatiespecialisten waar wij al jarenlang mee samenwerken.

 

Meer weten over onze internetdiensten
neem contact op of bel met 0546 - 64 11 44
W

Een website die voor u werkt!

Omdat wij overtuigd zijn dat het ook anders kan.
Zoekmachine optimalisatie
Maatwerk webapplicaties
Hosting
Klantenbeoordeling
9,0 / 10