Applicatie koppelingen
Verbinding zorgt voor eenheid

Verlengstuk van uw organisatie

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Professioneel team

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

No-Nonsense mentaliteit

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Applicatie koppelingen

Wanneer een bedrijf meerdere applicaties gebruikt, is het essentieel om informatie gecentraliseerd te houden. Dat wil zeggen: één basisstation voor alle informatie. Door middel van koppelingen zijn we in staat om applicaties met elkaar te verbinden en informatie uit te wisselen.

Via verschillende kanalen, zoals de website of webshop, genereren we allerlei gegevens. De clou is om deze te bundelen en te structureren zodat er waardevolle informatie ontstaat. Informatie die zeer bruikbaar is voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Gaat die bundeling niet goed dan zal de toenemende hoeveelheid gegevens een onontwarbaar kluwen worden. De eenheid is hiermee verloren.

Koppelingen bieden hierin uitkomst. Deze achtergrondprocessen verbinden uw applicaties met elkaar. Denk hierbij aan een order die vanuit een webshop naar een boekhoudpakket verzonden wordt of klantinformatie die vanuit de website aan het CRM pakket wordt toegevoegd. En wat te denken van voorraadbeheer?

Direct ICT gelooft in structuur. We analyseren de verschillende applicaties en zoeken hierin de logische verbanden. We ontwikkelen de (online) koppelingen waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de kracht van iedere applicatie apart, maar juist ook de informatie centraal kunt benaderen. U hebt altijd cruciale managementinformatie real-time tot uw beschikking.