Hosting
Als kwaliteit de maatstaf is

Verlengstuk van uw organisatie

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Professioneel team

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

No-Nonsense mentaliteit

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Hosting

Webhosting van Direct ICT is veilig, betrouwbaar en snel. In combinatie met een klantvriendelijke dienstverlening, deskundig advies, uitstekende technische faciliteiten verzekert u zich van een perfecte plek op internet.

De registratie van uw domeinnamen is bij ons eenvoudig, snel en simpel geregeld. Maar natuurlijk wel gewoon via persoonlijk contact.

Ook voor domeinnamen anders dan de .nl-extensie kunt u bij ons terecht.

Flexibel uitbreiden


Een website is geen uithangbord of een online bedrijfsbrochure, maar een volwaardig en effectief communicatiemiddel.
meer informatie
Kwalitatief hoogwaardigere bezoekers, geeft de mogelijkheid uw doelstellingen te bepalen en te behalen.
meer informatie
Service portalen van Direct ICT zorgen voor een optimale online verbinding tussen u en uw klanten maar ook tussen u en uw medewerkers
meer informatie

Meer weten
over onze
hosting diensten?

neem contact op

of bel met 088 – 2080404

Beveilig je website of applicatie


Websites en applicaties beveiligd met een SSL-certificaat zijn niet alleen veiliger, ze krijgen ook een zichtbare betrouwbare uitstraling. Essentieel wanneer u gevoelige data deelt met uw klanten of zij met u.

Het Secure Sockets Layer (SSL) protocol versleutelt verzonden data middels certificaten en garandeert tevens de identiteit van de eigenaar van het certificaat. Direct ICT verzorgt de volledige aanvraag van een SSL-certificaat. Naast de veiligheid die uw website biedt door het SSL-certificaat komt uw website hoger in Google’s zoekresultaten. Een prettige bijkomstigheid.

WordPress hosting op absoluut topniveau


Achter een snelle website draait een goede WordPress webhosting provider. Bezoekers vinden een snelle website belangrijk. Zij haken onherroepelijk af wanneer het te lang duurt om de website te laden. Bovendien beloont Google snelle websites; hoe sneller, hoe hoger in de zoekresultaten.

Hosting is belangrijk om de laadtijd van een website zo minimaal mogelijk te houden. Daarnaast is de optimalisatie van de website erbij gebaat. Met de juiste hosting zijn updates en actualisaties eenvoudig en veilig uit te voeren. WordPress websites zijn helaas vaak niet bestand tegen aanvallen van hackers. Samen met Direct ICT houdt u hen buiten de deur. Wij verzorgen voor u alle updates zodat uw website altijd op de laatste versie van WordPress draait en de continuiteit niet in gevaar komt.

Met WordPress hosting van Direct ICT heeft u alles in één pakket geregeld bij een betrouwbare partij.

Informeer naar de mogelijkheden wat bij uw specifieke situatie past. Wij maken graag voor een passende aanbieding voor u

Servoy hosting


Direct ICT is al meer dan 10 jaar de expert wanneer het om hosten van Servoy applicaties gaat. Doordat wij veel ervaring hebben met programmeren in Servoy én veel ervaring hebben met hosten van (servoy) applicaties, ligt samenwerking met Direct ICT voor de hand. Naast kennis over performance is er ook relevante programmeerkennis. Juist bij vraagstukken die misschien niet hosting-technisch maar programmeer-technisch van aard zijn, tonen wij graag onze meerwaarde.

Servoy hosting is in veel gevallen een maatwerk-oplossing. Omdat er geen ‘One size fits all’ servers bestaan, moet er nagedacht worden over:

  • de toe te passen technologie – smart-client of web-client
  • het aantal te verwachten gebruikers
  • wel of geen clustering
  • disaster recovery plan
  • SLA

U hebt grote keuzevrijheid in het bepalen van de configuratie van een eigen cloud server, denk hierbij aan keuze OS (Windows of Linux) database, etc..

Wij nemen hosting buitengewoon serieus en gaan met u om tafel om wensen en verwachtingen te inventariseren. Een aansprekende en deskundige manier van werken waardoor talloze bedrijven uit binnen- en buitenland hun Servoy Hosting hebben ondergebracht bij Direct ICT.
Daag ons uit om ook voor u de beste oplossing te zoeken tegen een eerlijke prijs.

“We host our solutions at Direct ICT. We are extermely happy with the great support and reliability!” – David Rookwood – Flow 360

“Fast connections, great support and good communication. Direct ICT are one of our most reliable suppliers” – Graham Greensall – WorxInfo