Vindbaarheid op het internet. Essentieel!
De concrete waarde van uw website voor uw bedrijf.

Verlengstuk van uw organisatie

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Professioneel team

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

No-Nonsense mentaliteit

Geniet u op elk moment en elke plek van de beste prestaties!

Online marketing

Waar voorheen een website vooral het uithangbord of visitekaartje van uw bedrijf was, is het vandaag de dag het centrale informatiepunt van waaruit u communiceert met uw (potentiële) klanten en vice versa. Daarom is het des te belangrijker ook gevonden te worden op het web.

Betere vindbaarheid resulteert in hogere bezoekersaantallen en kwalitatief hoogwaardigere bezoekers, geeft de mogelijkheid uw doelstellingen te bepalen en te behalen, feedback van gebruikers te ervaren en daarop in te spelen. U krijgt inzicht in welke bezoekers uw website bekijken en naar welke informatie zij op zoek zijn. Waardevolle en onmisbare informatie voor iedere marketeer. Direct ICT gelooft niet in verstoppertje spelen en helpt u uw bedrijf in de wirwar van het internet goed vindbaar te maken.


Al sinds 2004 bedienen we klanten door heel Nederland

Klantenbeoordeling
9,3 / 10
(20 beoordelingen)

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie heeft als doel om een toppositie te bereiken op zoekmachines zoals Google. En een toppositie levert immers de meeste bezoekers op.

Direct ICT zorgt dat alle aspecten die belangrijk zijn voor een toppositie perfect op elkaar afgestemd zijn. Onze web ontwikkelaars hebben de juiste kennis in huis voor zoekmachine optimalisatie.

Website Optimalisatie

Grote zoekmachines zoals Google scannen onder andere de technische kant van uw website. Dit is medebepalend welke waarde er aan uw website toegekend wordt. Hoe groter die waarde, hoe hoger de positie in de resultatenlijst van de zoekmachine. Het is belangrijk dat uw website een goede structuur bevat. De technische aspecten hiervoor mag u met een gerust hart overlaten aan onze web-ontwikkelaars die hier zeer veel ervaring mee hebben.

Pagina Optimalisatie

Samen met u beschrijven we de juiste zoekwoorden waarmee een (potentiele) klant direct toegang krijgt tot de betreffende webpagina. Elke pagina heeft eigen zoekwoorden, waardoor de vindbaarheid van uw webpagina’s is gegarandeerd, ook al kent men de naam van uw bedrijf niet eens. Google ziet de zoekwoorden die u hebt gedefinieerd, wanneer iemand deze intypt en toont uw website in de resultaten. Hoe beter de zoekwoorden, hoe hoger in de lijst met resultaten te vinden.

Een website is geen uithangbord of een online bedrijfsbrochure, maar een volwaardig en effectief communicatiemiddel.
meer informatie
Veilig, betrouwbaar en snel. In combinatie met een snelle, klantvriendelijke dienstverlening en deskundig advies.
meer informatie
Service portalen van Direct ICT zorgen voor een optimale online verbinding tussen u en uw klanten maar ook tussen u en uw medewerkers
meer informatie

Weten hoe
we uw website
onder de aandacht brengen?

neem contact op

of bel met 088 – 2080404

Google Ads


Ads zijn betaalde advertenties bij Google. Google toont uw advertentie zodra het bedrag per klik hoog genoeg is en het zoekwoord relevant is aan de zoekterm van de gebruiker. Ruim 90% van de internetgebruikers in Nederland zoekt via Google. Maak er dan ook ruimte voor binnen uw marketingbudget. Het is uitermate effectief om te investeren in Ads advertenties.

Direct ICT begeleidt u bij het effectief en rendabel inzetten van Ads campagnes. Op basis van uw dienstverlening wordt een strategie bepaald om via verschillende advertenties, advertentiegroepen en zoekwoorden uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Vandaag de dag gebruikt ongeveer 98% van de bevolking een zoekmachines om op het internet te vnden wat men zoekt. Speel hier op in en zorg samen met Direct ICT dat uw website als één van de eerste in de zoekresultaten wordt getoond!

Wij richten ons niet uitsluitend op een tiental zoekwoorden, maar gaan een paar stappen verder. We denken met u mee over de website, het klikgedrag van de bezoekers en stellen als doel dat zij met u in contact komen. De technieken die we hier onder andere voor gebruiken zijn het optimaliseren van webteksten, inzetten van landingspagina’s en het analyseren van gebruikersinteractie.

U heeft ons gevonden… wij zorgen dat uw klanten u vinden!